Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Корекција на носот

Дискусија во 'Лице' започната од enca.69, 7 јануари 2010.

1. Tikvice

Tikvice Популарен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    251
    имам другарка сто и правеа корекција на носот во воена и катастрофа ич не и го погодија баска да дозволис коската да ти ја крсат коската и после да си модра со денови никако единствено ако некој има проблем со дисење и јас немам соврсен нос во профил не изгледа бас прекрасно и како помала имав комлекси сега ич не се замарам некогас и ќе си се насалам за носот и вака сум си убава :rofl:

2. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    15.485
    Допаѓања:
    172.340
    Едно време не да бев запната аууууу
    Му трев сол на глава секој ден дома на моите и коа видоа дека не се трпам више хехехе ми пустија да гледам операција на нос на некоја телевизија беше кога видов што не се прави одма се откажав

3. Zor

Zor Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2010
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    22
    Има можност за добар доктор од Хрватска да доаѓа во Македонија. Побарајте на нет за Дује Остојич. Ако има некоја заинтересирана пишете ми порака, дека и јас сум заинтересирана за него.

Дали некој има некакво инфо за докторот во Систина, Илија Мостров?

4. Sara900

Sara900 Активен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2014
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    3
    јас сум заинтересирана за кај Ремедика (д-р Дује Остојич)...но пред се сакам да знам колку е цената на операцијата дали знае некој ??

На anja2 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. anja2

anja2 Нов член

Се зачлени на:
    16 февруари 2014
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    Има ценовник на веб старната, пиши на е-маил, милам има на официјалната страна.
    Ја го гледав д-е Остоќ супер е.

На Sara900 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. anja2

anja2 Нов член

Се зачлени на:
    16 февруари 2014
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    Zor. не се лажи какви доктори од Мк.Добра ти е идејата за Остоќ.

7. Zor

Zor Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2010
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    22
    Идеата за Остојиќ е супер. Човекот е профи, наместо да одиме ние во странство постои можност тој да дојде тука. Човекот има направено 2000 носеви до сега. Веќе нема да дозволам никој што нема искуство да ме чепне на нешто што ми стои на лице. Проверете има и фан страна на facebook. Ако има некој заитересиран слободно пишете ми можеме да се организираме да го донесеме докторот тука. Мене ми се брза...
    Инаку вчера прашав тука на форумот за докторот од Сиситна дали знае некој дали е добар, добив одговор и ми рекоа дека не го бивало за ништо, подобро парите во корпа за ѓубре да ги фрлам. Инаку во Систина е над 2000 евра операцијата. Позз девојки, пишете ми ако има некоја заинтересирана.

На anja2 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Sara900

Sara900 Активен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2014
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    3
    прашав и во Санте плус цената беше супер 1.250 евра операцијата се прави во истанбул и цената ги покрива сите трошоци...има некој направено операција во санте плус ??

9. Zor

Zor Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2010
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    22
    Тоа и јас баш гледав сеа, ама некој ми има кажано дека не биле добри.

Цените на операцијата ги имаш на неговиот сајт. Има различни цени во зависност дали е само естетска или и од здравствени причини. Некаде околу 2.000 евра е рино-септопластика.

10. anja2

anja2 Нов член

Се зачлени на:
    16 февруари 2014
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    Девојки, а јас познавам еда девојка која што правеше зголемување на гради кај д-р. Ostoic, топ е докторот, нема да згрешите.Топло ви го препорачувам.Пишете кога се ќе се заврши.

11. elenacherry

elenacherry Активен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Има ли некој информација кога доага тој доктор од Хрватска? пробав да најдам критики за него али неможев ако некој прочита нека пише, а за нашиве доктори мн језиво ми звучи се!

12. Zor

Zor Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2010
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    22
    Докторот од Хрватска може да дојде ако има заинтересирани. А за критики и коментари барај на нет, споменуван е по форумите за естетска корекција на нос.

13. elenacherry

elenacherry Активен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Ок, фала! Колку има заинтересирани за Дује од форумов?

14. Zor

Zor Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2010
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    22
    Јас и уште една девојка има во моментов.

15. elenacherry

elenacherry Активен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Му пратив мејл ми одговори дека треба три заинтересирани кандидати да има за да дојде во Скопје, а веке и правел операција за зголемување на гради на некоја од Скопје во Загреб.

16. Sara900

Sara900 Активен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2014
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    3
    кај доктор Дује добро но многу скупо 1.850 е :worried: јас решив на клиника за пластична - Др.Смилја Тудзарова :) имам слушнато добри зборови што мислите за неа?? ете линк и цените се пишани www.plasticsurgery.com.mk

17. pavlinapale

pavlinapale Истакнат член

Се зачлени на:
    5 октомври 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    22
    Кај Дује е многу скапо, единствено сакам во воена кај доктор Добри, ама никако неможам да се одлучам, иначе колку е кај др. Смилија Тудзарова? неможам да најдам на линкот за корекција на нос

18. Sara900

Sara900 Активен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2014
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    3
    33.800,00 денари некаде околу 540 е :)

19. pavlinapale

pavlinapale Истакнат член

Се зачлени на:
    5 октомври 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    22
    Не е скапо, а приватно е или државно?

20. Sara900

Sara900 Активен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2014
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    3
    колку што имам информации клиниката за пластична се дели на процедури кои финансиски се покриени од Фондот за здраствено осигурување на Македонија (ФЗОМ) и кои не се покриени...естетските операции спаѓаат на не покриените процедури од Фзом...така да се плаќа приватно :))

На pavlinapale му/ѝ се допаѓа ова.