Иви фала ти многу за информацијата се надевам се ке е во ред а зосто го снимат градниот кош инаку крвната група си ја знам ☺
Еве слики и од напред,пред и потоа.Уште е отечен многу од напред ама мислам дека пак се гледа разлика
Тоа е за да видат капацитет на плуќа,срце,и да не имаш евентуално нешто спуштено на плуќа,мора да си чиста за операција,а за крвна група и јас имав картонче ама за секој случај ми рекоа дека мора ново,да не ме вратат за џабе
на 31 ви март ме примија на 8 ми април ме пуштија од болница.а за дишењето не е тешко,се навикнав само пиев многу течности за да не ми се суши грлото и супер поминав со тоа,мада може и од што бев навикната цела зима да дишам само на нос па не осетив мака
Па многу подобра веќе,имам отоци ама не е страшно веќе,се враќам полека у нормала,и модриците се минимално видливи се поминува.Супер штом ти закажале,само пази се пред операција од настинки и оди релаксирана,немој да се стегаш ич.Ајде само со лесно и се ќе биде добро
Не,вечерта ништо,ама пола саатпред операција ќе те боцнат со Диазапам и ќе се опуштиш и нема даимаш гајлекога ќе влезеш во операциона
Здраво женски, дали некој правел операција на нос во Систина и ако правел кај кој доктор и дали сте задоволни?
Уф, баш за овие не сум слушнала ништо. Знам дека Илија Мостров оперира, ама искуства не знам. А од приватниве сум била кај Даскалов и не ми се допадна, а за Добрила од Неуромедика слушнав пофални зборови во градска (претходно таму работела), ама прочитав еден негативен коментар тука и се предомислив. Имај ја и нејзе предвид ако планираш приватно. Од државно ми ги препорачале Нетковски, Пеев и Ѓоргиевска Ј, Новески исто знам е ок и често оперира нос (ама поодамна прашував јас). Инаку оди побарај убаво слики од сите агли, да не прават само добар профил, а врвот да ти го направат како топче или премногу да биде нагоре, значи се да биде ок! И не е битно ако е приватно, нека не ти биде важно тоа. Во државна на пластика воопшто не чекаш, а имаат понормални цени и исто ок доктори. Оди на преглед, види дали ќе ти создаде доверба докторот, нека ти покаже повеќе слики од негови корекции (а не само 2-3 најдобрите ) и така ќе се одлучиш.
@PaLaVa , @ivi1987 или било кој друг, може ли во лп да ми го пратите бројот на др.Добри Стојменов.Фала
Јас немам негов број,единствено што можам да ти помогнам е да видиш на сајтото на болницата број па таму да се јавиш и да го побараш докторот или да побараш да ти дадат негов број