Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Корекција на носот

Дискусија во 'Лице' започната од enca.69, 7 јануари 2010.

1. teddyhbu

teddyhbu Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2015
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    8
    Дали некој има искуство со Туџарова?

2. leona11

leona11 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2017
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    7
    Ќе замолам некоја ако правела кај никица атанасова да ми пише порака. Навистина ми е хитно

3. Momichka

Momichka Популарен член

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    2.058
    Допаѓања:
    6.548
    Дали некој оперирал нос во 8ми Септември?
    Ме интерсира, колку време се лежи и по интервенцијата?
    Станува збор за отежано дишење и зафатот ќе биде наменет за тоа.
    Ви благодарам:f:

4. leona11

leona11 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2017
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    7
    @Vesna.Spi
    @ф или п
    @rose1111
    @daksi
    @len4e

@Aleksndra

Дали можат членовиве некакo да ме контактираат oвде или на емаил. Знам дека многумина веќе не го користат акаунтот или си ја имаат заборавено лозинката па ќе ги замолам да ми испратат мејл за хитно да ги прашам за операцијата. Благодарам однапред

arsovskileon@gmail.com

5. IvanovaAnce

IvanovaAnce Активен член

Се зачлени на:
    2 јули 2017
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    154
    Дечки,дали може да ми кажете искуство кои сте правеле операција на нос,кои испитувања и прегледи сте ги правеле претходно односно пред операцијата?
    Фала однапред.

6. poker_face

poker_face Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2017
    Пораки:
    269
    Допаѓања:
    3.480
    Кога ќе појдеш на консултација кај докторот нормално ќе ти направи испитувања во врска со носот (рентген по потреба, испитување со сонда на која има вградено камера и сл), а пред операцијата најчесто се прават основните здравствени испитувања како што се крвна слика и други параметри во врска со крвта, ЕКГ, алерго тест на анестетици бидејќи операцијата се изведува под општа анестезија итн.

На dc15 и IvanovaAnce им се допаѓа ова.
  7. Razocaran!

Razocaran! Активен член

Се зачлени на:
    1 јули 2017
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    7
    dali moze da dobijam kontakt broevi od nekoi od doktorite za operacija na nos?

8. iva33

iva33 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2014
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    4
    Здраво. Дали може тие што се оперирале кај Др.Стоименов да постираат слики пред и потоа, ама не само во профил. Јас се оперирав кај него и не ме погоди баш, па ме интересира да не ме згрешил само мене :D

9. jdred

jdred Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Здраво на сите дечки овде..
    Сакам да одам кај Др Добри на консултации за операција бидејки имам девијација веке констатирана од други доктори но ете по многу читање по форумов тука и по други форуми се одлучив за него...
    Причината е само поради отежнато дишење и мало искривување,па ме интересира што и како...
    Се закажува ли за контрола кај него,како иде тоа...
    Земам упат од матичен и идам во воена....?
    Колки чини сега целиот зафат...ако има некој кој правел операција сега или пред некое време ве замолувам да ми пишете реплика,може тука,може и по приватна порака...
    Фала однапред!!

10. poker_face

poker_face Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2017
    Пораки:
    269
    Допаѓања:
    3.480
    Пред колку време се оперираше? За комплетниот резултат ќе треба да поминат најмалку 2 месеци за кожата да се врати на место и отокот целосно да се повлече.

11. iva33

iva33 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2014
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    4
    Уште еден месец, па година

12. Aestas0609

Aestas0609 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2017
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    6
    Pozdravvv... Eve mi dojde i mene vreme za operacija vo Cetvrtokot ke me operiraat ... sakav da prasam samo kolku vreme se lezi vo bolnica posle operacijata?

На Searcher му/ѝ се допаѓа ова.
  13. IvanovaAnce

IvanovaAnce Активен член

Се зачлени на:
    2 јули 2017
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    154
    Дали може да ми препорачате кој е најдобр доктор/ка за операција на нос.(може и приватен)
    Поздрав

14. Searcher

Searcher Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2017
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    136
    Конечно и со среќа! Од 27ми април до 1ви мај :) немој во никаков случај да се плашиш! Те гушкам силно и те чекам да ме известиш како помина. :hug:

15. Aestas0609

Aestas0609 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2017
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    6
    Ti blagodaram mnogu vaka mi olesnuva koga ve citamm... Ke vi pisam koga ke ozdravam

16. Anyeska

Anyeska Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2016
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    41
    Здраво дали ќе може да ми ги препорача најдобрите хирурзи тука? Размислувам за корекција на носот од многу одамна и исто така имам девијација на носната преграда. Но, не сум полнолетна и незнам дали е возможно да се направи операција без да сум. Позз...

17. Mmaa

Mmaa Нов член

Се зачлени на:
    7 август 2017
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Zdravo, razmisluvam za korekcija na nos, estetika I devijacija na leva pregrada, zakazav konsultacija kaj dr.Anil Demiroz od Istanbul vo Sante Plus. Dali ima nekoj iskustvo da spoedeli so ovoj dr. Ili so Sante Plus za korekcija na nos? Fala odnapred:)

18. unija

unija Нов член

Се зачлени на:
    18 јули 2017
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Ve molam da mi preporaca nekoj dobar doktor za devijacija i korekcija na nos.

Ve molam hitno mi e, ako ima nekoj bilo kakvo iskustvo so dr.Jakimovska ili dr.Netkovski pisete nekoj komentar

Последна измена од модератор: 16 август 2017
  19. Marijam7

Marijam7 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2017
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    21
    Doktor Netkovski станал директор на клиника за уво нос и грло.

Ете колку е мала разликата кај нас од одење во затвор до станување директор.
    Мислам дека партијава Сдсм не треба вака да се брука. Сепак да се стави човек за директор против кој имало постапка ми е тотално нелогично.
    Немам ништо против др.Нетковски, ама да бидеме реални. Има многу повеќе луѓе кои се способни и со почисто досие од него...

20. teddyhbu

teddyhbu Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2015
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    8
    Здраво дечки, сакам да ве прашам да не има некој искуство со др Јане Нетковски? Дали Др. Нетковски сеуште е на клиника за уво,нос и грло и дали работи преку фондот? поточно дали некој правел корекција на нос кај него, ве молам пишете ми во порака или пак споделете искуство сеедно.. Благодарам :)

Последна измена од модератор: 5 септември 2017