Што ќе ми кажете за филери во нос. Сакам да ставам на врвот од носот. Имам некои вдлабнатини кои ми претставуваат веќе проблем.
Како можам да стапам во контакт со д-р Игор Пеев? И - дали работи на приватно или преку ФЗОМ(фондот)?
Здраво, денес бев на преглед во 8 Септември кај Др. Горан Караиванов. Ме стави на листа за чекање за девијација, но се мислам во исто време да направам и корекција. Има некој искуство со тој доктор ? Инаку ми напомена дека по ново девијација и корекција било преку фондот само 950 денари
Здраво дечки,дали може некој да ми објасни како стапувате во контакт со докторот за консултации,дали одите директно без најава или се најавувате некаде на некој број.И отприлика за колку време после тоа се закажува операцијата?
Denes bev kaj dr.Peev. Estetskata korekcija na nos ne ja pokriva fondot, privatno se naplakja i bez upat od maticen. mi rece da mu se javam koga ke se resam i mi kaza cena. Ne se ceka mnogu za zakazuvanje..otprilika za mesec dena
Да, и јас сакам да прашам како се закажува консултација кај Др. Пеев? Само јас сакам за ушиве да правам. И каков впечаток ти остави тебе лично?
Bev za druga rabota kaj nego pa ja iskoristiv prilikata da mu kazam deka planiram da se operiram kaj nego. Doktorot mi ostavi super vpecatok i odma znaese sto sakam. lesen e za sorabotka
Здраво феминки моето патешествие почна со пулмо па заврши на орл бидејќи имам проблем со девијација. Бев кај докторката Копачева во државна ме испрати на томографија за да види како е девијацијата.Ве прочитав за искуствата и многу ми помогнавте ако се одлучам или е потребна операција само не знам што е тоа ринопластика дали освен девијацијата ви го средуваат и носот естетски.Дали имате искуство со докторкава Габриела Копачева.
Ринопластика е естетска операција на носот,риносептопластика е кога и девијацијата на септумот го оперираат
Немој да се оперираш кај Копачева! Моја блиска личност и после 3 операции на носот не може да си го доведе во нормала, откога Копачева и го уништи и остави без рскавица. А и тука на форумот има доста негативни коментари за неа.
Jas se operirav kaj Kopaceva eve posle 6 meseci uste nemozam da disham ,mnogu polosho sum od predhodno,mislev deka se e vo red na pocetokot deka mn ubo se pomina no vkraj svativ deka nemalo kade polosho da odi..Sekoj pregled kaj nejze jas so placenje begav , i tamponite i koncite i langetceto , bukvalno se beshe uzhas , na taze operiran nos se ponashashe kako da nemam operacija ,i koga ke vikav deka boli , ne mi vikase preteruvashh, Edvaj disham i mi ima ostaveno dupka izmegju nosot shto nema nikogas da se zatvori , moram da pravam povtorno operacija ,plativ 500 E i vkraj svati deka nosot vsushnost mi bil skrshen, i plus mi go ima iskriveno , gospod znae shto ima napraeveno vnatre ,cekam termin da se snimam pa da vidime
Леле мајко што се изначитав,леле девојки многу ми е жал за болките кои сте ги претрпеле па и затоа чекав толку време,еееее тек сега страв ме фати.Ништо ќе си почекам ако не во 8 септември или на пластична хирургија.Фала ви во секој случај за советите.
Здраво. Имам слушнато за корекција на нос со Хијалуронски филери. Ме интересира дали некој има повеќе познавање околу оваа тема, искуство и познава добар салон за убавина каде што може да се направи тоа? И најважното прашање ми е дали може ширината на носот да се намали со овој филер? Фала однапред.
Eluna jas go pravev nosot so hijaluron vo promoitalia.ima promena no od strana i malku mi e podkrenat vo visina ama zatoa pak toa vrz sirinata mi se odrazi.vo sirina bi trebalo da moze i mene taka mi kazaa ama mozebi treba da znae nekoj da te raboti inaku vo sirina kaj mene nema nikakvo podobruvanje.toa e moe iskustvo neznam kaj tebe kako bi bilo.odi na konsultacii vidi so ke ti kazat