65.000 ako ne se krshi koskata. Ako se krshi e 73.000 den Ako e nekoj seriozno zainteresiran za operacija, neka mi prati poraka, ke pratam sliki. Ne bi postavuvala tuka
Ај кажете ми искуство со операција на нос пошо јас треба да правам и каде е најдобро Имам девијација на носна преграда и треба да се крши коска ???
Vaka izgleda operacijata. videoto e animacija. Bez krv i takvi raboti.cisto da znaete sto tocno se pravi vo otvoren tip na operacija.
Zdravo na site,planiram da se operiram kaj dr.Peev vo april .Kje moze li da me iskontaktira bilo koj sto prethodno se ima operirano kaj nego?Vo Vrska so cekanje za operacija,kolku ste zadovolni so rezultatot.Dopolnitelno ako moze nekoj da mi pise broj za kontakt ili mail kje vi bidam blagodarna.Pozdrav
Dokotor Robert ne raboti sam rinoplastika,zaedno raboti so doktor Ilker Manavabsi od Turcija vo Tetovo vo One Hospital.
Zdravo Edno prasanje, ve molam za odgovor sto mislite za nehiruskata korekcija na nos, zatoa sto vo momentov nemam finansii za tolkava cena...