Зависи што сакаш да корегираш. Грбка не можеш нехируршки да корегираш, а и со тоа филерите ќе треба константно да се замараш.
Па и не ми треба да ми ја намалии големината, според лицето и не е толку лош, но имам грбка, дали ќе се среди со тие филери. Се распрашав цена 200 евра.
@dc15 Нема, бидејќи девојката рече дека не и е голем носот, само грпка. Јас имам ставено филер, па и затоа коментирам.
Ne mi e golem sredna golemina sto odgovara na liceto moe, imam dolgo lice ama grbkata samo toa mi go unistuva liceto i premnogu mi smeta...
Dali nekoj ima napraveno operacija kaj Dr.Netkovski ili medica istanbul i ako moze da spodeli iskustvo
Zenski, nova sum na forumov.. probav da gi iscitam site 92 strani so ova komentari na temava... Gledam mnogu go falat dr. Preev.. sakam da pravam sto poskoro operacija bidejki dolgo vreme mi e zelba se mislam za dr. Peev.. Dali nekoja ima praveno sega brzo kaj nego i dali moze da mi pratite sliki od pred i potoa? I na koj nacin stapivte vo kontakt so nego? Preku maticna, email, negovo brojce? Ne uspeav da najdam edna kritika za nego pa bi sakala ako ima nekoja od vas sto skoro se operirala da spodeli iskustvo. Fala vi
jas za operacija ne bi se osmelila no da imav pari filer ke stavev sigurno , mene nekako vrvot na nosot mi e spleskan i sirok, so filer bi mi go popolnile i podignale, otsekogas go mrazam mojot nos
Исто и јас, воопшто не си го сакам носот и имам огромен комплекс, тешко да се помирам со него..не сум опседната или да се замарам или нешто, али свесна сум дека е голем и дека неубаво му стои на моето лице. Не е сега момент, можеби по година, две, но јас многу би сакала да ја направам операцијава, замислете после како убаво ќе се чувствувате.. точно, самодовербата доаѓа од внатре, али ова и те каако ќе помогне
da realno ic ne go sakam, nemam golem nos no nekako vrvot ic nemi se dopaga spleskam mi e i mi izgleda sirok so filer lesno bi mi go popolile i poddignale no zasega nemam pari no peracija sepak ne bi
Здраво дечки,ме интересира дали имате некаква новост во однос на тоа кога ќе започнат повторно со операции во државната клиника кај Др.Пеев,бидејќи јас имам закажано веќе за ринопластика на носот,па едвај чекам да ме повикаат за операција.
Koj e podobar Dr peev ili Daskalov? Dali ke mozete da pratete sliki tie sto se imate napraveno operacija kaj Daskalov i Peev ili negde drugo a kaj sto se zadovolni i go preporacuvate? Kako ti ispadna moze sliki da pratis Kako pomina????zadovolna li si Ijas sakam tamu da se operiram Kemoze sliki
Како треба да закажам консултации за кај др. Пеев? Преку матичен ли и за колку време отприлика закажуваат дали мн се чека?