ЗДРАВО И ЈАС ИМАМ ЗАКАжАНО КАЈ пЕЕВ И ЧЕКАМ МОЖЕ ЛИ НЕКАКО ДА ИСКОНТАКТИРАМЕ НЕ МОЖАМ ДА ТИ ПИшАМ лп НЕМА ДА ИМА ОПЕРАЦИИ НИ ВО ЈУНИ
И јас би во Турција,ама којзнае кога ќе се среди ситуацијава. Во србите не верувам, се накази се познатите кога ќе ги видам апла се познава..
Да знаевме кој е најдобар немаше темава да има 100 страни. Секој има сопствено искуство со одреден хирург. Разлистај ја темава и откриј го "најдобриот".
isto taka za site sto gi interesira nehirurskka korekcija na nos imam paveno vo beleca vo skopje i bev prezadovolna. procedurata e 2 do 3 minuti bolna e no bolkata e momentalna meneme cinese okolu 4000 den . efektot trae okoli 4 meseci koga odluciv da se pravam operacija go razgradi filerot , dokolku imate za koregiranje samo mala grpka ova e najdorata i najbrza opcija nemate potreba od operacija
За сите тие што прашуваат за операции во јуни , јули , август. к Според мое сознание кога правев операција пред три години во 8ми септември , генерално септопластика и, ринопластика не се праваат во овие месеци , или пак се ретки по еден , двајца од проста причина што е многу топло и не е препорачливо во таква состојба носот да го изложувате на сонце заради побрзо заздравување . Поздрав и со среќа на сите .
Здраво едно прашање бидејќи со настанатава ситуација сигурно не оперираат еве чекам веќе 1 година во 8 септември па решив кај Игор Пеев дали некоја имала искуство со овој доктор освен здравствено и физички изглед.Бидејќи веќе неможам да дишам ќе пукнам ве молам за информација.фАЛА ВИ НА СИТЕ
Здраво , Јас имам искуство со др . Раде Филиповски и мојата операција беше од здраствена природа . Еве веќе три години можам да спијам не грб и да дишам a и носето ми е убаво и природно . Имам пишувано поопширно мислам на страна 73 . . Поздрави
Фала на информација еве цекам за таму цела година и ништо и сигурно уште толку ќр цекам со целокупната ситуација
i na drzavna kaj peev i koj i da e drug ke cekas uste edna godina kako i ste drugi sto imame zakazano
Зошто да чека толку време кај Пеев? Да не си помешала со ОРЛ? Јас колку што сум информирана за брзо време те оперира, ни месец дена не се чека. Исклучок е летно време. А и на таа цена не знам кој би чекал една година.
го направив профилов само за да разговарам во темава, дали ако платиш повеќе (не мито или и мито да е нема везе) одма ќе те средат? стварно неможам да чекам од октомври ноември кога ќе залади, сакам јуни крај на јули макс да ми го средат. дали клиниките почнуваат со редовно примање на пациенти по крај на вонреднава состојба??? може ли и цена да ми кажете во државниве клиники за одма да те оперираат да не те ставаат на листа на чекање? фала ви и извинете за спамот
Здраво девојки. Би сакала да се оперирам кај Др. Пеев но немам точку пари.Во можност сум само до 300Евра.Ве молам да ми каже некој освен грпки дали Др .Раде корегира широк нос и врв .Ве молам без игнор .