Здраво @Bumba3 Пред некое време ми прати порака но без можност да ти одговорам (провери си опции за разговор) . За прашањето за Др . Раде , никој не може да ти одговори освен самиот доктор , во зависност каков нос имаш . Понекогаш желбите не се исти со реалноста а и докторите не се магионичари. Закажи си , види , разговарај . Поздрав
и вонредна состојба и 4 месеци пројдоа, а малоумниците на клиника уште не примаат редовни пациенти (демек само итни случаи). па дали се нормални бе ало луѓе чекаат да одат на прегледи и да се оперираат има ли некој абер?
луѓе ве молам може ли да ме предложите каде да се оперирам каде што нема многу скапо да фати. неможам веќе на клиника да чекам никогаш нема да почнат редовно со работа.
zdravo decki,da ne znae nekoj kolku vreme se ceka za dobivanje na zdravstveno osiguruvanje.Ziveam vo stranstvo i ke go operiram nosot narednata godina,no bidejki ne sum vrabotena nitu student vo mk treba da podnesam za zdravstvo.Izvinete sto e nadvor od temata.
џабе прашуваш никогаш нема да почнат со работа единствена установа што уште не почнала со редовни термини.
Јас правев кај Пеев и иако имав девијација, на приватно ми наплати а воедно и естетски ми го среди. Имам прашање до девојките што правеле операција на нос. Дали ви кажа докторот после операција да го масирате носот или нешто слично?
Тоа ми беше и муабетот. На приватно си наплаќа и околу 1200-1300€. Додека кога бев во 8ми Септември на консултации кај Др.Добри во Октомври, ми рече дека може и преку фонд заради тоа што имам девијација.
@cooll @Cherry.girl кога ве гледам вака као сте си завршиле работа и сте лабави, збеснувам. неможам више да чекам од средина на март не работат има ли милост?
ќе ме става ли Игор Пеев на листа на чекање доколку ги платам приватно тие 73.000 денари? доколку ме става да чекам ве молам кажете ми колку
Таа е цената таму. Нема државна и приватна цена. Една е. Е сега ради ситуацијава изгледа ќе мора да се чека со месеци.
Шо да се чека бе од март јас чекам тоа е пола година толку ли не сфаќаат дека никогаш нема да заврши ситуацијава зашо едноставно не почнат
Јасно ми е дека наплаќа приватно, само муабетот ми беше дали е стручен исклучиво за естетски дел, или работи и функционалност, во случај на девијација, 2 во 1 да му дојде.
не се секирајте вие естетски, девијации - тоа секако ќе се среди. глејте само да почнат со работа од март чекаме.