Дали ке сакаш да ми пратиш слики од твојата трансформација на нос . и контакт преко што се закажува за консултации Благодарам
Да само не кај тој од тетово да не ги измешаш ги има доста турци др мурат што ќе ти објасни така ќе направи Немој igor.peev@plasticsurgery.com.mk jas ovoj go najdov ako ti e od pomos
dali moze nekoj da mi kaze za dr. Maja Kirjas vo drzavna ? mi rekoa kaj toa da odam za korekcia na nosot jas se vidok kaj dr.rade i toj taka neshto mi rece , ali taman rabota da te operirat i nisto da ne it smenat od nosot sega kolkaga operacia bolje da gi castish samo da ja korektirat barem do negde i ushte li koskata vo sred nosot ti stoi ? taka ko na slika ?
Toa si e tvoe mislenje a jas moeto si go pisav a ti ako sakas uste pravi sekoj ima pravo da si pise ne sum samo jas sum si nasol otposle saglam doktor sto mi pomogna ne e samo da se tretiraar super odredeni luge pa da go falime da mi bil dobar sigurno nema da pisuvam toa si e moe pravo samo zasto tebe ne ti utnal ne znaci deka na drug ne e. Devojce sto napravi jas isto imav slicen problem so operacija kaj drug doktor mi go resi problemot prvicniot ne priznavase djabe pari davav so zdravje nema sala pacientot si gi snosi posledicite ako operacijata ne e uspesna pa davas dodatno pari da sredi nekoj tret
Zdravo jas pravev vo privatna bolnica seuste imam devijacija nosot mi e kriv prekrsen dali imam pravo na osteta da baram po praven pat i predlog nekoj sto raboti so botox ako ima nacin toa da pomogne vo idnina
Na 9. Noemvri imam termin za ooerqcija na nos kaj dr Peev. Iskreno imam pregolema trema pred se za krajniot rezultat...