Извинете, почнаа со термини за операција кај Пеев??? Последна информација ми беше од клиника, а тоа е дека не знаат кога воопшто ќе се прават операции. Крајно не коректно спрема оние кои беа на ред за операција!!! Огромна не професионалност!!!
Здраво ,сакам да ве прашам дали после направени тестови за алергија на анестезија постои ризик ? И ме интересира дали се задоволни пациентите од Пеев ?
Kaj mene licno nemase nikakov problem ni bolki samo Mala otekotina na nosot I mala modrinka okolu podocnacite sepak koska ta bese krsena na nekolku mesta... Za krajniot rezultat ke mora da pocekam do ponedelnik koga ke mi izvadat gipsot... Ke stavam i skiki
koja e cenata na korekcija na nos so filer? jas sakam da mi popolnat i podignat vrvot na nosot ,operacija ne bi idali ima vo strumica,stip, kocani nekade toj kraj ili samo vo skopje?
Да, тие се цените. Околу 2000€-3000€. Една што правеше ревизија ми кажа дека платила 4000€. За точна цена може да им пишете на инста.
3500$ , побарај на инстаграм rhinox0 девојчето моментално праи опрерација и го објавува своето “патешествие” Ревизијата е секогаш поскапа
Здраво. Сакам да ве прашам дали некој правел операција на нос со филери и ако сака да сподели искуство? Гледам во лабелеца дека ја прават оваа интервенција ама нема цена, па ме интересира исто отприлика која цена е? Фала ви однапред.
Јас закажав за кај др.Ahmet Alp за април следна година 3250€ со вклучено операција , испитувања пред операција , лекови , 1вечер во болница , хотел со појадок за двајца , транспорт аеродром-болница и обратно . Ајде кој сака со мене А прашав и за кај др. Resit Burak ама 6.000€ ми кажа , др.Yildirim Alpasan 4000€ ама слушав негативни искуства за него
Здраво ке може ли да ми пратите слики и да ми кажете како сте задоволни од кај др.Пеев јас имам сега на 4 декември закажано па ме интересира што како ако може и преку фб да ми кажете искуство и слики .
Здраво .Дали кај доктор Пеев може фондот да плати? Јас сакам само многу мала неприметлива корекција дали тоа значи дека ке ми се наплати иста цена ? Фала ,однапред
Луѓе, јас веќе 8 години сакам поубав нос ама пренеодлучна сум од страв да не ме унаказат... Во Македонија не знам навистина кој доктор е сигурен, во Турција и слични земји ми е шубе да одам за таква работа, во ЕУ цените се ненормално високи. Цело време читам различни искуства, веќе сите видеа на YouTube ги изгледав и сеуште не знам дали да се одлучам на таков чекор... А секој пат кога ќе се погледнам во огледало знам дека не ми се допаѓа носот и никогаш нема да ми се допаѓа...