Затоа што ми е битна доверба меѓу пациент и лекар, кога веќе би правела таму тогаш треба и долго да останам ете барем една недела... На контрола се оди, ако се деси нешто немам никаква сигурност
Една членка има пишувано погоре дека ќе се оперира Турција во април кај многу познат лекар од инста. Јас сакам таму. Па ќе сподели искуство.
Имам видено другарка на моја другарка. Правела во One hospital кај турски доктор кој доаѓал тука. Многу убаво беше испадната. По толку трагање и видени мислења на форумов за овие години, за првпат можев да видам во живо како изгледа некој што правел. Подоцна добив и слики и стварно е супер направено. Има и на темава некоја членка што правела па распрашајте се Јас инаку имав план да правам кај Пеев, но во комуникација на вибер со членки од тука. кои правеле кај него видов доста утки и жалби. По ова решив дефинитивно да не одам кај Пеев. Ми останува во Онe hospital или некаде во странство.
Мила те молам по операцијата извести не како поминало, и јас сакам во Турција ако некогаш правам некоја корекција
Роберт колку што следам не е веќе таму. Отворил своја болница. Сепак тој колку што гледам од постовите не оперира нос, туку тоа го прави турскиот доктор. Е сега дали турскиот доктор, ќе оперира во ординација кај Роберт или во оне хоспитал тоа незнам. Зависи какви им се договорите. Али дека е добар турчинот, лично се имам уверено.
Здраво на сите. Јас во последно време се размислувам за корекција на нос со филери. Се мислам многу од две причини - од тоа да не настанат компликации, но повеќе се плашам од тоа како ќе се носам со тоа. Се плашам да направам нешто затоа што мислам дека сите ќе приметат, дека сите ќе ме гледаат во носот, дека ќе ми се потсмеваат и озборуваат. Дали ќе сака некоја да даде совет околу ова? Фала ви однапред
Moze li da kazes kako pomina operacijata i dali si zadovolna Нели пеев оперира во ремедика како што знам последно? Те молам да кажеш естетски каков проблем имаше со грпка или врв на нос и дали си задоволна? Можеш да кажеш дали се оперира кај пеев и како помина плис.
Nemam iskustvo, no sakam da odam kaj nego.Ti dali se operirase? Kako se vikase doktorot? Bi sakala li privatno da mi spodelis fotografija pred i potoa? Kade se operirase i dali si zadovolna? Te molam prikaci sliki pred i potoa.Pleaseeeee❤❤❤
Se uste ne sum se operirala.Drzavno najdobar e Peev, a privatno Cagri Sade vo neuromedika i uste eden turcin vo One hospital.Neznam ceni. Bi odbrala nekoj od ovie trojca.Najdobri se.
Дали некој имал лошо искуство со Пеев или двајцава турци што оперираат кај нас? И јас сум на истото мислење. Имаш добар пластичар во Неуромедика. Сподели како си поминал.
Цената е 2000 евра, и 1500 денари за преглед и околу 6000 денари за прегледите пред операција во неуромедика.