нарачав крема и тонер стасаа вчера прв впечаток одличен .....ама ке си дадам бар 2 недели за да го потврдам ...пошто на мојата кожа често крема после недела дена знае да нсправи проблем ....ама искрено се надевам ке се ок ...
Со среќа , се надевам дека ќе ти се погодат. Ако сакаш сподели ги по име или слика / линк можеме да ти помогнеме . Се додека не е некоја киселина или ретинол па да има некоја реакција но види тоа одма се познава кога ќе ставиш и одма пецка / боли / црвенило
Кремата нема да имаш никаква реакција внатре е се хидратација нема активни состојки. Тонерот пишува дека има ексфолијант внатре но е природен не е киселина таака да јас тој само би го припазила можеби само навечер и неколку пати неделно за да видиш дали ќе имаш некаква реакција .
Прв пат пробување од овој бренд Jumiso па да видиме што впечаток ќе остават. Ако некој го има пробано нека ми сподели искуство
Овој чистач дали некој го има користено, да сподели искуство? Geek&Gorgeous Jelly Joker Low pH Gentle Cleanser
Дали ова е крема за очи и серум за лице? Има ретинол и ме буни што пишува дека се користи и преку ден.
Coslovecosmetics? Сте користеле нивни производи, какви се? Пред се ми треба за хидрирање, намалување брчки и длабоки пори @koritsaki од coslovecosmetiks имаш пробано нешто?
Да јас од нив имам земено рутина, ама производите не ги купив тие што ми ги препорачаа.. го земав балмот од heimish, тонерот од tiam, крема на geek&gorgeous, гелот за миење лице на heimish, спф на tocobo, супер сум задоволна само гелот за миење нешто не ми се свиѓаше
Дали прават рутина со нивни производи и препорака или сама ги одбра? Задоволна си? Како си задоволна, кои производи ги користиш? Некој те советуваше да не се тие производи па ти си одбра друго или? Еве јас не знам шо да одберам. Они ми направија рутина 4600 денари . Си викам ако ми одговара на кожа супер ама ако не . Ми треба за почетни брчки и имам проширени пори.
Презадоволна сум. Користам производи на Puritо, Cosrx, Tiam, Beauty if Joseon... Во зависност од тоа каква кожа имаш разгледај ги производите на веб страната кај нив или побарај им рутина. Корејската козметика за мене e незаменлива.