Na Cosrx da, 120ml mislam deka e. Kako ja koristis I za sto sluzi potocno? Jas koga ja staviv na lice nekako kakk da mi se peruti
Се користи после чистење на лицето. Јас ја користам во ноќна рутина. Најчесто после работа мијам лице и ставам од есенцијата за хидратација, ништо друго. Пред спиење си продолжувам со ноќна рутина. Некогаш ставам пак од есенцијата некогаш не зависи. Ова есенција ти е за хидратација и регенерација на кожата. Ти се перути најверојатно поради составот на комбинацијата со есенцијата што ја ставаш или не чекаш да ти се исуши .
На влажна се нанесува да знаеш за да имаш резултати. Пробај може и баш тоа ќе е решение за перутењето
јас имав слично искуство и ми излегоа ситни бубулици(милиа) кога ја користев така да прекинав. можда само не ти одговара на кожата
читав дека е од преголема хидратација на кожата, јас пробав и помалце да ставам ама џабе исто, така да мислам само не одговара на кожата..колку и да е добар некој продукт не одговара за сите :/ а за сјај можеш хијалуронска од the ordinary супер е или glow recipe watermelon drops исто ( не е корејско али се супер)
Од coslovemerics, мислам има и едно елокси и олпео. Ама ова не знам дали се онлајн или класична продавница. Инаку ги имаат и во дм некои од производите ама ограничени се со избор.