Навечер цела рутина си ја правам и како последен чекор неа ја ставам. Чекам некои 15 минути да се исуши и си легнувам. На сабајле ја вадам и баш е меко лицето и оној glow ефект го има.
Направив порачка од yesstyle пред 5-6 дена но сеуште ми вели on hold. Да не има некој вакво искуство? Веќе 6-7 години порачувам онлајн никогаш вака ми се нема случено..
Јас го користам ниацинамидот на Medicube, за резултати е рано ама задоволна сум засега, немам никаква замерка. Општо како фирма се стварно добри.
Мислење за ретинолот 0,25 на Nacomi? Препорака за добар ретинол како за почеток,немам користено досега
Дали имате користено тонер и серум од Beauty of Joseon, дали сте задоволни? Гледам дека се на попуст во viafarm, па ако се добри да си земам.
Јас користам calming serum Beauty of Joseon многу ми е погоден за кожата (чувствителна). Во комбинација со крема на Пурито одлични се.
Дали некој нарачал mystery box oд yeppuda? Не сакам да знам кои производи се вметнати да не се расипе изненадувањето, само дали вреди. Фала многу!