Daa,i jas isto naracav mi stigna odma za eden den,se iznenadiv Iskustvo nekoj da ima so ovie sakam da gi zemam za akni i komedoni dali ke mi pomognat pritoa paralelno da koristam i korejska kozmetika
Tirtir оваа верзија е за нормална комбинирана кожа. Имав и друга верзија од пудрава , оваа Што е наменета за помрсна кожа. По некое време не бев задоволна од тоа како ми стојат на лице. Не би ги купила пак.
На Миша бб кремата ја испробав на рака и ми беше супер. И си купив две. Ама дома на цело лице коа ја нанесов ми се виде ептен сива -така да неотворената ја продавам - 23ка нијанса. Ако му треба на некој нека ми пише порака.
Јас денеска прв пат ја употребив, и немав гајле. И океј е на лице, ама ништо посебно. ББ кремата на Clinique што си ја користам долг период искрено подобра е.
Супер штом немаш мака. Мене ми беше ок кремот, ама не вреди да трпам да ме печат очите, не функционирам така.
Истото мислење и јас го делам. Пудрата не ја бива ама баш ич. Би било подобро да имаа тестер, никогаш немаше да ја купам.
Ако вработените ти ја фалат мислам на процент дека земаат, нема друго оправдување 3 пати си земам стандардната крема на биодерма, секогаш ми нудат од корејската подобра била, па на попуст била..
Јас таа во црвената опаковка ја земав во мини верзија и среќа брзо се потроши. Па реков другава да ја пробам ама исто некако не бев задоволна. Истото важи и за cushion пудрата на Heimish. Туку да се надоврзам кога сме кај пудри , од овие бб креми сум задоволна особено од Skin 79 , нијансата е посветла и по мат ефект има кремава. И таа на Missha е супер само уште 13ката да ја најдев ќе беше одлично. И двете се мини верзии инаку.
Ima i da znaete do nedela imaat zdelka na denot . Za 499 sekoj den razlicen proizvod. Denes bese krema so faktor centela Ovaaa