Daa,i jas isto naracav mi stigna odma za eden den,se iznenadiv Iskustvo nekoj da ima so ovie sakam da gi zemam za akni i komedoni dali ke mi pomognat pritoa paralelno da koristam i korejska kozmetika
Tirtir оваа верзија е за нормална комбинирана кожа. Имав и друга верзија од пудрава , оваа Што е наменета за помрсна кожа. По некое време не бев задоволна од тоа како ми стојат на лице. Не би ги купила пак.
На Миша бб кремата ја испробав на рака и ми беше супер. И си купив две. Ама дома на цело лице коа ја нанесов ми се виде ептен сива -така да неотворената ја продавам - 23ка нијанса. Ако му треба на некој нека ми пише порака.
Јас денеска прв пат ја употребив, и немав гајле. И океј е на лице, ама ништо посебно. ББ кремата на Clinique што си ја користам долг период искрено подобра е.
Супер штом немаш мака. Мене ми беше ок кремот, ама не вреди да трпам да ме печат очите, не функционирам така.
Истото мислење и јас го делам. Пудрата не ја бива ама баш ич. Би било подобро да имаа тестер, никогаш немаше да ја купам.