Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Корисничко име

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 9 март 2010.

1. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Во школо ме викаа така па затоа ми текна тоа корисничко име да си го ставам :D

2. UniqueCreature

UniqueCreature Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    44
    Корисничково име ми е многу глупаво, ми текна да биде јуник грл или така некако, па ај после креатура демек, за поинтересно. Безвезе ми е али ај, нема везе. Битно е да се дружиме :*

3. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Имам пишано во темата за GG, името е всушност презиме на ликот на Џорџина Спаркс. Од 2008 година откако цапна во серијата, стана апсолутно омилен лик од сите серии воопшто (инаку манијак сум серии). Одтогаш, секаде каде што треба да напишам некој ник си го ставам него, и не планирам да го сменам. <3 Georgie.

4. Glamour

Glamour Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    42
    Феминки знам колку ми е глупаво корисничкото име, ама што да правам имав недостаток на инспирација :lol: Нема никакво посебно значење, туку онака го треснав :D

На DeepRed му/ѝ се допаѓа ова.
  5. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Rossonerka - навивачка на Милан, уникатно корисничко име, го користам низ интернетов секаде каде што се зачленувам, само јас сум россонерка, нема друга :lol:, а и така ме викаат некогаш во приватен живот, знаат дека си ги сакам Милан, си го сакам Милано и ради фудбал и ради модата. Така да ме отсликува имево и не би го мењала за ништо на светов :$

На od-samrak-do-zori, macysh и Danilela им се допаѓа ова.
  6. LeslyStujard

LeslyStujard Истакнат член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    moeto korisnicko ime i ne e koj znae sto no go izbrav poradi likot od mojata omilena kniga pekolni planovi od sidni seldon :)

7. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    ххахаххаа а јас што кажам за моето?
    Кога се зачленував јадев чоколатца шери со рум, пола саат мислев какво корисничко име да употребам и гледајќи го чоколатцето ми текна :D

8. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Немав некоја посебна инспирација и решив македонски збор да го преведам на друг јазик. Корисничкото име ми значи амбициозна :D :D :D

На od-samrak-do-zori му/ѝ се допаѓа ова.
  9. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    На многу лесен начин дознавам за се што ме интересира :) .........дали со блеф, дали со правење на Тошо, ама се што сакам да дознаам дознавам. Другарките ме зезаат дека сум ко ФБИ и ко ЦИА......ете од таму ми е корисничкото име :D
    btw многу интересна тема 8)

На Isidora-Veles и la-chicka им се допаѓа ова.
  10. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.237
    Допаѓања:
    157.255
    Лилит,првата жена на Адам.
    Интересен митски лик кој го разбирам поинаку од тоа што е опишан.

На Isidora-Veles, Hipica и od-samrak-do-zori им се допаѓа ова.
  11. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    200
    Ич не си го сакам корисничково име, ама пошо не можам да го сменам тоа е :$ . Онака ми текна зошто сите ме сметаат за будала зошто што на ум, то на друм и ич не ми е гајле што ми зборат зад грб за глупостите што ги праам :P Ама у секој случај не ми е звучно, затоа не го сакам :?:

12. od-samrak-do-zori

od-samrak-do-zori Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    58
    hehe sekoja cest za temava.pa od-samrak-do -zori zatoa sto najmnogu mi se dopaga toj film od samrak do zori od kventin tarantino.vo glavna uloga george clooney i prekrasnata Carmen Electra.prekrasen e filmot pa od tamu i od samrak do zori. p.s gledajte go filmot nema da zazalite;)

13. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Не знам дали имаш видено, еднаш постирав текст за Лилит.

Го постирав бидејќи искрено, немав поим дека Лилит била првата жена на Адам, па сакав и другите членки да видат.

Мене ми беше баш онака, шик француско име :tmi:

14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.237
    Допаѓања:
    157.255
    Го немам сретнато текстот,ај едно линкченценценце.М?
    Сите ја сметаат за негативец,баш штета.

15. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Во Сакам да кажам на 1724страна ;)

Тоа е само еден мал дел од текстот што го најдов случајно на нет, па сакав да им ги разрешам заблудите на тие што мислеа како мене дека Лилит е само едно шик француско име :lol:

16. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Alanna - незнам ни јас како ми текна вакво име,ама битно ми се свиѓа :$

17. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.237
    Допаѓања:
    157.255
    Па овај да,ова е тоа у кратки црти.А инаку,колку и да му падне чудно на некого,со Лилит се запознав уште како малечка,љубопитно дете(секогаш слушав што дискутираат постарите и кога слушнав,Ева му е втора жена на Адам!!! :o Женкар еден,па после е како сега оваа Ева е толку битна па,коа е втора!),па татко ми ми објаснуваше,па тек во средно ја сретнав повторно (патем,Фауст е а маст!Гете во било кој поглед...нејсе) и си ја разработив психолошки онака како што мене ми одговара,со малце атеистички примеси,субјективни судови и баш е пријатна! :DНа крајот,некогаш биле модерни сервилни жени,денес сме сите мангупки,ако не па!
    Видиш...не сум го видела ова тогаш,да стегнам еден лајк и да потврдам дека Лилит не е француско име! :D

18. od-samrak-do-zori

od-samrak-do-zori Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    58
    edit edit edit edit LELE LUGE KAKVA GRESKA SORRY.Ne e karmen elektra tuku e SALMA HAYEK. ete ja ispraviv greskata

19. SunDay

SunDay Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    0
    Допаѓања:
    1
    Во период сум доста SunDay,if you know what i mean :)

20. DeepRed

DeepRed Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    9
    ептен ми е мило што се зачленив на форумов :) ..
    инаку имево го ставив заради тоа што ја сакам темноцрвената боја, бојата на виното ммммм :)))