корисничкото име ми е составено вака:првите две букви од името на мојот дечко,вторите две букви почетните од моето име,и последните две ми се од презимето некако најбрзо ми дојде на памет кратенката,и убаво ми се склопија буквите
Денот кога се зачленив на форумов беше еден од оние денови кога се оди наопаку - светот ми се руши и некои такви депресивни мисли ми се вртеа во глава па првото нешто што ми текна беше SAD а ANGEL баш убаво ми се поврза со ова SAD... - не си го сакам корисничково име
Па нема некое посебно значење...Српско презиме кое многу ми се допадна а и личноста што го има ова презиме е една прекрасна особаа
Па многу ми викаат дека сум ко ангелче (на фаца само, не и по карактер ), па оттаму Angel, а White....па.....нели ангелите се бели?!
зошто канкуш еднаш запознав едно мало девојче чинам беше од украина кое се викасе канкуш ми се свигаше името зошто ми беше мн оригинално и не обично
Беше тоа некоја си испитна сесија. И нели се се прави освен што се учи... јас ги имав сите 3 сезони од серијата Gossip Girl, за недела дена ги изгледав ама баш сите епизоди што беа излезени и дури и од новата сезона т.е 4, често чепкав низ форумов како гостин и сакав нешто да прашам ... или кажам... , па си реков "да ти треба да имаш акаунт овде". Бев тооолку многу опседната со серијава што и моево корисничко име е во нејзина чест Gossip Girl, инаку не дека сакам да озборувам, да сакам да слушам трачеви, но не и да ги пренесувам
И на еден друг форум бев потпишана со истото корисничко име ..многу се зблишив со тогашните луѓе на форумот и почнаа да ме викаат fire ... имам и едно големо срце со букви во разлишни бои на кое пишува фајрвин (firequeen)
dzanina imeto go sakam i si velam koga ke imam kerkicka ke se vika dzanina ednostavno e prekrasno ime i sekade kaj sto se prijavuvam sekogas so imeto dzanina [mod-kirilica:1kr3cvrk][/mod-kirilica:1kr3cvrk]