Читав некоја тема на форумов и решив да се регистрирам и додека размислувам кое корисничко име да го ставам некоја од другарките на ФБ стави некој коментар на фотографија кој беше нешто у стилот „Најубава си, или така нешто“ појма немам и така се регистрав а 2010 е зашто само Најубава неможеше и прво што ми падна на памет беше 2010 по годината
по мојата омилена песна од лаки пингвини, си ја чуствувам како биографска некако еве линкче за тие кои незнаат за која песна се работи : http://www.youtube.com/watch?v=alxI1X-AObg
Се ставив на форумов само за да имам каде да постнам линк за видеата, но сега не можам да се замислам без него. Видеата се со шминка поврзани, па од СЕФОРА како козметичка куќа, решив да направам корисничко име за форумов. Ама не ме ќејфа баш баш.
Kallias е скратеното презиме од мажот ми Kallianiotis и така него го викаат (каљас звучи инаку), кога се учленив прво на памет што ми падна беше тоа име и ај така бидна
eki4k2 па дека се викам Елена и затоа,одамна ми е никот.Некој се чудат од тоа 2 на крај што,но тоа е така поради тоа што овоа @ неможе да се стави па викам ај 2 ќе ставам хаха
Eдноставно... зашто сакам дожд, налудничаво можеби, ама сакам да се шетам под чадор, додека врне дожд, ми причинува некое чудно задоволство. Го сакам мирисот на дожд. А можеби и без чадор, ама само онака во моите мисли
Јас го одбрав ова корисничко име бидејќи сите други што ми текнуваа беа зафатени. И појма немам како ми истекна на Срцулка, ама воопшто си го нејќам ова име. Некако не ми стое на карактерот. Мразам некој кога се вика срцке,душо, многу ми е лицемерски(освен дечко и девојка), а сега јас си испаднав Срцулка. hock: Си викам кај ми бил паметот?
едноставно немаше друго слободно име кое ми падна на памет у моментот и се нервирам што сега неможам да го сменам :/ :roll:
дека многу сум модерна се зафркавам не ми текнуваше некое име а пред мене имаше списание теа модерна па ја си го напишав модерна