имево ми текна бидејки пред 2-3 дена во слаткарница јадев тортица со маринирана црешичка одозгора и не беше ништо посебно но ми се најде за корисничкото име.
Ја обожавам Хилтон поради тоа што секогаш убаво е облечена и има многу убава колекција на прафеми и секогаш зе забавна најдобрата џет сетерка.. многу мина ме викаат барби и затоа барби - хилтон
не, не ми е инспирацијата од бутикот за деца, туку од една улица во Хари Потер книгата која и ден денес си ја памтам и ми беше некако многу звучна.
И јас сакам да си го сменам, но нема. Незнам како тогаш си го пишав името, но што е тука е. Не е крај на светот.
Rock-a-Fella productions-таму се прават хитовите на kanye west xD ми се допадна името, и така... сакам да го сменам... -.-
имево хахха па таква сум како што ми е името едно време сакав да го сменам а сега не сакам баш ми е погодено тоа сум вистинската јас т.е таква сум по карактер crazy lady
Кај мене уште адреса фали... Ги замолив надлежните да ми дозволат да го сменам корисничкото име ама ме изигнорираа тотално....... не дека неможам повторно да се регистрирам ( барем меилови имам едно чудо )
Си го напишав името, си велам глупо е на никој нема да му текне. Сепак шубе ми е малце, ретко име е Спојлер ''алал'' да му е на кумот мој
Се мислев многу што да ставам за корисничко име. Ми текна на италијански нешто да напишам. Пробав Ragazza, ама нејќеше, па ајде тоа во деминутив и ете го Ragazzina-што значи девојченце Па тоа и сум, нели..
Ангел4е ми текна онака немав др. што да напишам,а 123 го напишав бидејќи само Ангел4е беше земено од некој друг
се мислев дали да го ставам моето име, но сепак се решив за Stewart, презимето на глумицата која ја обожавам.