Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Корисничко име

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 9 март 2010.

1. unlucky

unlucky Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    80
    хааа.. во моментото кога го правев бев во '' депресија '' и мислев дека сум многу несреќна што значи и моето корисничко име unlucky :D

2. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    Инна ми е дел од името, ама никој не ме вика по тој прекар, а Блуд значи крв.. тоа прво ми падна на памет. :D

3. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    требаше да си го ставам Термита бидејќи така и се чувствувам и нарекувам, но веќе бидна го направив овој според мојата омилена страница интересно.ком.мк, на која киснев и се уште киснам, ако не сум тука тогаш таму 8)

4. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Прво сакав пеперутка ама тоа беше веќе зафатено и затоа совршенство- нештото за кое што сите се стремиме, а никогаш нема да го достигнеме

5. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Сите знаат, моето по албумот на Бијело Дугме, а песната е врв, ја знам уште од многу мала, се сеќавам кога ја пееше братучетка ми, тогаш тинејџерка, а јас мислев дека пее нешто најсрамно на свет :lol:

6. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    што знам зошто го одбрав ова...Ова корисничко име ми е смислено одамна, го имам и на други форуми.Кога го смислував бев во фаза кога многу гледав Charmed, а тие беа се во филмот на тоа како се посебни, одбрани, и не знам уште што.А и јас се чувствувам така некако special(секако, без магичните моќи :lol: )

7. Fallin-ForHisSmile

Fallin-ForHisSmile Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    179
    Ме инспирираше насмевката на дечко ми. Најубава му е, често се смее а кога се насмевнува ми го разубавува животот :)

8. FemmeFatale

FemmeFatale Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2011
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    141
    Femme Fatale - под влијание и инспирирана од прекрасниот филм со Антонио Бандерас и Ребека. 8)

9. Idiotka90

Idiotka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    36
    Во времето коа почнував да пишам по форумите со сестра ми многу често се нарекувавме Идиотко една со друга, па затоа го употребив како корисничко име.

10. sugar

sugar Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    67
    Искрено незнам зошто вака се потпишав,но ми се допаѓа. Шугар-шеќер ме потсеќа на нешто слатко,па можеби и затоа. :)

11. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Хаха моево е вака ставено оти многу сакам да играм домино, и плус кога се зачленувам до мене стоеше домино и така ми излезе имево :D

12. viki-jej

viki-jej Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    епа вака ова по името вики а она јеј па така многу го користам тој збор..незнам ни јас зошто го ставив :^)

13. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Па така ме викаат а пошто неможеше само Линн морав да ставам 1 :)

14. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    Кога се регистрирав единствена идеја која ја имав беше хороскопскиот знак (не дека верувам во хороскоп, туку бидејќи од тоа што го имам читано за карактеристиките на ракот, во дел од нив се пронаоѓам). Но, не сакав да се потпишам Cancer, бидејќи ме асоцира на заболувањето рак :wasntme: , па од тука излезе морско ракче (The.Crab). :) :$

15. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    незнаев какво име да ставам па го ставив истото што го имам на една игра :rofl:

16. s.u.n.s.h.i.n.e

s.u.n.s.h.i.n.e Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2010
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    32
    Бидејќи зраците од сонцето продираа во мојата соба и целата беше осветлена :D а сега можам да го сменам(не знам дали има одговор на оваа прашање ме мрзи да ги читам мислењата..)?

17. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Корисничкото име не може да се смени. :)

18. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Нејќев да користам по стандардни за мене никови, со кои сум зачленет на други форуми, сакав свеж старт тука. Во филмот Хрониките на Ридик, The EleMentals беа нација или врста, како да ги наречам. Ми се свиѓа и самото зборче. Дополнително ме опишува и бидејќи понекогаш станувам Mental :D

19. chocolate-girl2

chocolate-girl2 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    14
    Епа гледав на Фб едни слики, и имаше едни измачкани од чоколадо и сликата беше потпишана chocolates-girls и јас земав chocolate-girl и двојката онака од памет..:D

20. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Појма немам,ама поглупо не сум можела,дефинитивно. :D
    Ова Лав,ми штрчи некако... :envy: