Многу си го мразам ников Маци Мјау? Јас сакав да ми биде RedRose затоа што многу сакам рози, ама прво беше на другарка ми па сега е мое
Па дека сум убава! Се шалам ...уствари не, не се шалам убава сум жими мајка ......како и да е - Lepaaa сум пошто моето име е слично на ова, а повеќето луѓе често пати знаат и така да ме викаат Lepaaa- морав со повеќе ааа затоа што корисничкото име треба да има повеќе од 6 симболи...
Моево корисничко име е плод на голема некреативност. Архангел ги сакам многу, ама дополнето со тоа maniac Ooo, кај ми беше паметот... И да, сакам да го сменам ама не можам, за жал.
Маршелин е женска верзија на името Маршал ,кое , пак е вистинското име на мојот најнајсакан Еминем .А Амару , пак е средното име на непреболениот ми Тупак .Пробав да го ставам Маршелин Шакур , ама овој форумов ме најде многу безобразна заради последните три букви ( да се благословени !!! ) и така се одлучив за оваа комбинација . И баш ми се свиѓа , можи да оди во лична карта ххуаауха
Хах добро прашање пиев чајче и на чашата ми пишуваше LATTE појма немам ни што значи ни на кој јазик е па викам да не е нешто безвезално па си додадоб и едно и I испадна LATTIE
Па,доста време бев како изгубена,затворена,како да сум сама на светот но тој период помина.Многу би сакала да го сменам никот.
Гаргамел- Тоа прво ми текна бидејки и на други места се имам вака потпишано, а и никој не се вика вака на форумов
Па батерфлај-пеперутка зосто едноставно немозам да им одолеам усте од мала ги сакав и многу ми се убави,мојата опседнатост од нив ме натера да прасам стручно мислење и ми казаа дека пеперутката е симбол за зенственост,незност но и независност-слобода бас тоа сум јас, ит гирл е дивата во мене и тоа сто често ми збореле дека така делувам од страна гледано а 4 ми е најсрекниот број се на се многу е збутано ама имасе многу пеперутки ма морав несто да додадам
Зафатено беше само Елена и ај.. Требаше да си го пишам: Еееееееееллеееееенннннннааааааааааааааааааааааааааааааааа!
Gioia на италијански значи радост,среќа..многу луѓе ме доживуваат како весела личност и вечен оптимист па ете затоа се решив!
Не знаев што да пишам, а на биро ми беше кремче Нивеа софт и на него пишува дека е со масло од јојоба и така
Teddy-S <------ С требаше да биде голема, затоа што е прва буква од името на личност што ја сакам А Teddy кратенка на името ..ТЕОДОРА