тогаш кога се зачленував ја слушав woman in love-tony braxton, а и пошто ми е убава песната така и си го ставив името, нема некое посебно значење бидејќи не сум жена ин лав
Јас сум Брајт. Светлина на некои луѓе во животот. Многу ми велат дека зрачам со позитивна енергија, дека само со самото мое присуство веќе поинаква е атмосферата. Таква ми е природата.
Кога се регистрирав, се регистрирав со корисничко име Evenstar според мојот омилен лик од Господарот на Прстените... ама заклучив дека ми е досадено малку на сите форуми, решив да го сменам во Анат... еврејска божица на љубовта и војната позната како МАЈКА; ДЕВИЦА и ВОИН... плус името ми е во зборот, и секако има еврејски корени (од Хана)
мене затоа што ми е омилено името АНИ ама кога се регистрирав пишувам АНИ кажува дека корисничкото име било зафанато,пробав со две Н,и тоа било зафанато,па стиснав 4-Н и така конечно ова било слободно и така си го добив корисничкото име. п.с Unfaithful18,твојата сликичка на форумот многу ми е симпатична.позз
Vo momentot koga ja razgleduvav stranicata razgovarav so mojot sin I edna negova drugarka. Za odredena tema postavena od mlada devojka . otkako iskomentirav nesto sto dade ozbilen odgovor koj mu se dopadnal na sinmi, toj koga stanav me registriral kako...ozbilnazena sto ne znaci deka navistina sum tolku ozbilna .Cesto drugari i drugarki na mojot sin znaat da mi se obratat so svoite probblemi i tajni kako da sum nivna generacija ...Se razbira cesto gi podrzuvam a tuka sum da gi posovetuvam OZBILNO
На сите форуми сум зачленета со различно корисничко име. Додека се зачленував на овој, ја слушав Оrdinary Day од Dolores O'Riordan и така дојдов до никот OrdinaryGirl, па јас не сум ништо повеќе од една обична девојка
Е јас стварно поима неам зашто вака се зачленив.... незнам што ми се мотало низ главата коа се зачленував, нема никакво посебно значење... може дека сакам лижавчиња
женско си сум и затоа си пишав woman а тоа strange не знам така ми дојде да не стои само woman :mrgreen:
edna slikicka plus za maloto lizavceee zasto saka lizavcinja a moeto imeee...go sozdadov zasto parnite broevi me asociraat na pozitivnost a mene mi velat deka sum poseduvala golema pozitivnost vo sebe pa i zatoa 2468
Спајди, така ме викаат веќе со години. Кратенка од Спајдермен (пошо така го викаат во цртанот нагалено ), а потекнува од едни "мали" мои акробации на отприлика 15 години
Luлукс) на латински значи светлост, а на крајот од тунелот секогаш има светло што ме асоцира на тоа дека после дождот секогаш иде сонце.
Speechless - некој ќутлив, молчалив Не сум многу по зборењето вака .. Но кога ќе ме фатат во муабет .. Ми нема крај
Епа ајде за новото корисничко име да се изјаснам: Вајлд чајлд - според Алекси Лаихо, Чилдрен оф Бодом