Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Корисничко име

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 9 март 2010.

1. Melody13

Melody13 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    215
    Melody13
    Бидејќи ја сакам музиката, а воедно така се викам и во нашиот аматерски филм.. A 13 бидејќи толку имав кога се зачленив на форумов :$

2. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    822
    Кога би можела сега би го сменила во нешто подруго. Кога се регистрирав на форумов никогаш не мислев дека ќе останам толку долго и дека ќе ве читам олку редовно. Се регистрирав под ова име најмногу поради маж ми кој ме вика така,а и прв пат ми е регистрација на форум па некако попаметни идеи тогаш немав. :lol:

3. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    Избрав вакво корисничко име какво што избрав :D за да бидам упадлив во очите на другите форумџики. :) Искрено, при регистрација не верував дека толку ќе почнам да пишувам после, а бидејќи корисничкото име не може да се смени, назад нема. А и јас не сакам да го сменам многу. :) Дали треба да го објаснувам, мислам дека е јасно. :) Обожавам pussycats! (болдираниот дел повеќе отколку вториот хаха) :lol: Некогаш сакам да бидам hunter, ама не кријам дека сакам да бидам и hunted. Сакам да бидам уловен и скротен од некоја женска со особини на јака лавица или тигрица. :rofl: Ете токму затоа корисничкото име ми гласи PussyHunter и ќе го носам додека членувам тука. Ќе ловам и ќе бидам ловен хехе се шалам. ;) :lol:

На Nika666 и Doozy им се допаѓа ова.
  4. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    5.452
    Исто и јас,немислев дека волку ке се приврзам за форумов,ке коментирам,ке барам совети и итн.
    Руби,поради глумицата Барбара Мори,бидејки имам коса со локни,на лето посебно добивам прекар Руби,иако според мене во другите црти на лицето не си личиме воопшто,ама тоа име прво ми текна и така се пишав. :lol:

5. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.838
    Ни јас не знам. Најверојатно ми текна бидејќи таква музика слушав тој период (готик)уште слушам ама тогаш баш бев внесена и плус си реков ај ќе се зачленам којзнае дали ќе ми текне воопшто да се уклучам,а сеа секој ден не можам ако не се уклучам . Да можев би го променила али ете :)

6. kelly.r

kelly.r Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    759
    Допаѓања:
    502
  7. plavata212

plavata212 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    566
    затоа што имам природно плава коса :)
    и можи да се речи така ме знаат бидејќи има повеќе девојки со мое име во друштвото и ко ќе се праша која викаат плавата :P

8. HappyOne

HappyOne Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    77
    Во периодот кога се регистрирав на форумов имав низа од среќни настани, и така дојде Хепи,а бидејќи некој веќе си го искористил тој ник морав да додадам уште нешто па така дојде и уан :D

9. QueenN

QueenN Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    342
    Па, во периодот кога се зачленив ја гледав серијата Gossip girl и таму Блер често ја нарекуваат и Queen B и го искористив тоа Queen само што потоа наместо B додадов N (првата буква од моето име) :D

10. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Ника на грчки значи победа и уште како помала имаше едно девојче од грција ника се викаше и интересно ми стана... Па кога се логирав ми текна на имево а и има исто четри букви и иста прва група како моето име. А 666 ме потсеќа не нешто од минатото... И ете така си го смислив никот :lol:

11. AzSxDc

AzSxDc Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    24
    Имево порано на братучеда ми и беше лозинка на фб а јас кога се регистрирав нзз што да ставам па го ставив тоа.сега кога би можела да го сменам би го сменила :D

12. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    затоа што еден мој другар ме опиша како принцеза, а и така ме вика тато :$ :angel:
    Ѕ (с) затоа што тоа е првата буква од моето име..

13. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.130
    Сакав да биде нешто слатко и да изгледа убаво, пишав во речник ,,слатко" и од сите што ми се појавија ова ми фати око и не би го мењавала :inlove:

14. Shpagetta

Shpagetta Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    2.390
    Јадев шпагети кога го правев прфилов :tmi: :D

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. LuDaChA22

LuDaChA22 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    29
    мај диар френдс ме викаат лудача и затоа. а 22-ката...и ја незнам зашо. :lol:

16. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Во зима сум родена, па така ми дојде идеава

17. SarahTayMomsen

SarahTayMomsen Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    650
    SarahTayMomsen - Sara ми е името а Tay Momsen е пејачка која ја сакав ми беше омилена, сеуште ја сакам но не ми е омилена веќе -.- :D

18. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.363
    Допаѓања:
    3.684
    Епа секогаш на никови си ставав мисс таа и таа, мисс онаа и онаа и овде кога се зачленував пишав мисс и ова 666 појма немам од кај ми излезе... Онака ми е..
    Секако би го сменила ников, зошто и почнаа да ми го дознават полека па би го сменила кога би имала таква опција.....

19. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    па шо ззнам секад сум била миленичка на тато :) ,секад ми ги исполнувал сите желби и затоа :)

20. mamas

mamas Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    43
    јас сум мама и тоа на стефан, па мислам дека е јасно од каде доагја мамас :)