Корисничко име

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 9 март 2010.

1. Melody13

Melody13 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    215
    Melody13
    Бидејќи ја сакам музиката, а воедно така се викам и во нашиот аматерски филм.. A 13 бидејќи толку имав кога се зачленив на форумов :$

2. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    823
    Кога би можела сега би го сменила во нешто подруго. Кога се регистрирав на форумов никогаш не мислев дека ќе останам толку долго и дека ќе ве читам олку редовно. Се регистрирав под ова име најмногу поради маж ми кој ме вика така,а и прв пат ми е регистрација на форум па некако попаметни идеи тогаш немав. :lol:

3. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    724
    Избрав вакво корисничко име какво што избрав :D за да бидам упадлив во очите на другите форумџики. :) Искрено, при регистрација не верував дека толку ќе почнам да пишувам после, а бидејќи корисничкото име не може да се смени, назад нема. А и јас не сакам да го сменам многу. :) Дали треба да го објаснувам, мислам дека е јасно. :) Обожавам pussycats! (болдираниот дел повеќе отколку вториот хаха) :lol: Некогаш сакам да бидам hunter, ама не кријам дека сакам да бидам и hunted. Сакам да бидам уловен и скротен од некоја женска со особини на јака лавица или тигрица. :rofl: Ете токму затоа корисничкото име ми гласи PussyHunter и ќе го носам додека членувам тука. Ќе ловам и ќе бидам ловен хехе се шалам. ;) :lol:

На Nika666 и Doozy им се допаѓа ова.
  4. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    5.491
    Исто и јас,немислев дека волку ке се приврзам за форумов,ке коментирам,ке барам совети и итн.
    Руби,поради глумицата Барбара Мори,бидејки имам коса со локни,на лето посебно добивам прекар Руби,иако според мене во другите црти на лицето не си личиме воопшто,ама тоа име прво ми текна и така се пишав. :lol:

5. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.840
    Ни јас не знам. Најверојатно ми текна бидејќи таква музика слушав тој период (готик)уште слушам ама тогаш баш бев внесена и плус си реков ај ќе се зачленам којзнае дали ќе ми текне воопшто да се уклучам,а сеа секој ден не можам ако не се уклучам . Да можев би го променила али ете :)

6. kelly.r

kelly.r Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    856
    Допаѓања:
    564
  7. plavata212

plavata212 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    567
    затоа што имам природно плава коса :)
    и можи да се речи така ме знаат бидејќи има повеќе девојки со мое име во друштвото и ко ќе се праша која викаат плавата :P

8. HappyOne

HappyOne Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    77
    Во периодот кога се регистрирав на форумов имав низа од среќни настани, и така дојде Хепи,а бидејќи некој веќе си го искористил тој ник морав да додадам уште нешто па така дојде и уан :D

9. QueenN

QueenN Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    342
    Па, во периодот кога се зачленив ја гледав серијата Gossip girl и таму Блер често ја нарекуваат и Queen B и го искористив тоа Queen само што потоа наместо B додадов N (првата буква од моето име) :D

10. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Ника на грчки значи победа и уште како помала имаше едно девојче од грција ника се викаше и интересно ми стана... Па кога се логирав ми текна на имево а и има исто четри букви и иста прва група како моето име. А 666 ме потсеќа не нешто од минатото... И ете така си го смислив никот :lol:

11. AzSxDc

AzSxDc Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    24
    Имево порано на братучеда ми и беше лозинка на фб а јас кога се регистрирав нзз што да ставам па го ставив тоа.сега кога би можела да го сменам би го сменила :D

12. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    затоа што еден мој другар ме опиша како принцеза, а и така ме вика тато :$ :angel:
    Ѕ (с) затоа што тоа е првата буква од моето име..

13. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.131
    Сакав да биде нешто слатко и да изгледа убаво, пишав во речник ,,слатко" и од сите што ми се појавија ова ми фати око и не би го мењавала :inlove:

14. Shpagetta

Shpagetta Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    2.392
    Јадев шпагети кога го правев прфилов :tmi: :D

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. LuDaChA22

LuDaChA22 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    29
    мај диар френдс ме викаат лудача и затоа. а 22-ката...и ја незнам зашо. :lol:

16. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Во зима сум родена, па така ми дојде идеава

17. SarahTayMomsen

SarahTayMomsen Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    650
    SarahTayMomsen - Sara ми е името а Tay Momsen е пејачка која ја сакав ми беше омилена, сеуште ја сакам но не ми е омилена веќе -.- :D

18. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.476
    Допаѓања:
    4.291
    Епа секогаш на никови си ставав мисс таа и таа, мисс онаа и онаа и овде кога се зачленував пишав мисс и ова 666 појма немам од кај ми излезе... Онака ми е..
    Секако би го сменила ников, зошто и почнаа да ми го дознават полека па би го сменила кога би имала таква опција.....

19. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    па шо ззнам секад сум била миленичка на тато :) ,секад ми ги исполнувал сите желби и затоа :)

20. mamas

mamas Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    43
    јас сум мама и тоа на стефан, па мислам дека е јасно од каде доагја мамас :)