Корисничко име алијас Ник, често го користев порано едно друго. И ми стана толку досадно и детско. И кога решив да се зачленам, ја носев една моја омилена маичка, на неа пишуваше Хипстер. и така ми дојде Не дака сум дел од тие Хипстерите, ама по ништо не си личам на нив. ама ми се свија као звучи, демек Хип, ин Колку да не беше некоја тешка глупост
Па корисничково име ми е позјамено од мојата омилена песна од мојот омилен бенд Coldplay, порано се регистриав под друг ник секако детски па бидејќи сега сум тазе зачленета и решив да си го сменам никот иако можеби за некое време ќе ми стане детски и смешен
Mameha од омилената книга "Мемоарите на една гејша" таа една прекрасна жена, талентирана и доста посакувана гејша кој и е како инструкторка на главната улога во книгата - Сајури
Ич незнам Ова bella е пошо многу од другарките ми викаат дека личам на Бела од Самрак. А honey, онака го ставив, ваљда бидејќи ми е навика сите блиски и најсакани да си ги викам хани А кога би можела секако дека би го сменила ..
Кога се зачленував, мислев дека нема многу време да поминувам на форумов и затоа не смислив некое поубаво име. Не ми текнуваше ништо во моментот а в глава ми се моташе Baby love од Никол Шерцингер па така набрзина напишав . Сега ми е многу грдо
Многу ми е глупаво корисничкото име знам,ама без да размислувам го напишав,го видов негде...а и што е важно тоа,кој стои позади него е важно
Слушнав некаде дека Легриа на шпански значело среќа. и ја додадов мојата прва буква од моето име и тадам АЛЕГРИА. А ме посеќа на АЛИГАТОР
Епа баш убаво што си си го додала А на никот, бидејќи тоа всушност е среќа и мислам италијански е а не шпански. Алегриа или Алегра Порано сакав кога ќе имам ќерка да ми се вика Алегра, ама сите ми се смееја па некако и на мене ми омрзна
Ја обожавам серијата The Big Bang Theory и бидејќи омилен лик ми е Шелдон Купер и си викам ајде да се напишам како негова жена т.е Mrs.Cuper али во тој момент не знаев дека не се пишува Cuper туку дека се пишува Cooper. Али бидна веќе грешката
Го одбрав случајно, исто како што и случајно се зачленив на форумов, бидејќи немав намера да пишувам многу. Меѓутоа, ни на крај памет не ми падна дека ќе станам редовна тука, ама тоа е. Инаку, ја слушав Мишел од Битлси и му направив транскрипција на имево, ми се допадна затоа што ме потсетува на нешто нежно, на дамско име, што е најважно - ми има француски шмек.