Мартина зашто така се викам ... се беше зафатено па го додадов xoxo од gossip girl ... интересно ми е
Да знаев, ќе се крстев како: Елена_стил_закон. Не, озбилно. Еднаш ми се чини, пишав во темава. Да не бев Еленнаа, сигурно ќе сум се крстела Дудунка. Затоа што тоа ми е многу убаво именце, си го лофкам.
AlanisM , од Alanis Morissette, не дека е многу убава , туку ги обожавам нејзините песни , полни се со емоции иииииии така прекрасно име а уште попрекрасно презиме мва
Во моментот се брзав а имав желба да се зачленам..морав побрзо нешто да напишам..А и не бев доста информирана пишуваше име и јас си го напишав моето име.А 123 ме асоцира на некој си хронолошки редослед на настаните во мојот живот.Ете така како да ги прелистувам и ги гледам,но воедно и сакам нешто да променам.... Ако би можело,прва би го сменила никот.
црвената како моја омилена боја секаде си ја применувам па и тука,се потсетив на полуматурата а и сликата ми е пред пц па убави спомени си помислив ај и тука така нека биде.
Моево sanjalica е на српски, односно - сонувачка.. Некако на македонски не ми фати око, добро е и на англиски, како dreamer, меѓутоа го одбрав ова... Кога би имала можност, би го сменила
Кај ми бил паметот кога се зачленував... Од брзање, не можев поглупаво корисничко име да изберам. Ич не си го сакам. crazyinlove-името на една од моите поомилени песни. И дека бев ептен вљубена тогаш, па затоа.
Едно време во основно сите најверни другарки си имавме тајни имиња.Бевме 4,и јас го добив името laryla.На сите блогови,форуми,акаунти се потпишувам вака.Може е малку глупаво,ама ми се свиѓа бидејки ме потсеќа на детските денови.