не ми текнуваше ништо друго,освен да го искористам jungle од песната Wellcome to the jungle од Guns N' Roses.
Па сите имиња кои ми беа посебни беа веќе зафатени, а тогаш долго време го меркав парфемот Ричи од Нина Ричи, па ајде да не биде никот баш Нина Ричи, на свој начин си се потпишав Miss.Ricci или Госпоѓица Ричи..
Затоа што ги сакам пеперутките... Слатки ми се ептен! Често го користам никот butterfly ама тука беше зафатено па морав на македонски
епа B. Waldorf уствари Blair Waldorf, пошо ептен ја сакам, и плус и моето име почнува на Б, така да.. ..па најјака е
Eден период онака ми дојде да се каже критичен.. низ кој сите поминуваат каде се осеќав многу осамено, растажено.. и ми дојде идеата Alone_Girl и така си останав со ник "осамената девојка "
Lackygirl, направив мала грешка требаше Luckygirl ама касно видов, е па не ми текнуваше друго и демек Среќна девојка (и сум среќна)
i-am-who-i-am бидејќи не ме интересира што другите мислат за мене,сакам да сум своја,си го обожавам мојот карактер и никој не може да биде како мене
Jessie-J по мојата омилена пеачка (ја сакам затоа што таа е своја, има свој карактер не е како другите посебна е. и јас сум посебна од другите, несакам да сум иста)
Го видов зборчето Кумалиса во нешто што читав и онака ми остана во глава. И кога го праев ми текна на тоа и си се изнасмеав Не дејстувавам како Кумалиса да си знаете
Интересна тема. Па ја обожавам розевата боја па да не биде само пинк ајде и девојка додадов a 123 лесен број за памтење
Сataleya тоа е орхидеја што расте само во колумбија,многу ми се засвиѓа цветот па затоа го избрав името . Спојлер ( иначе cvetot го открив преку филмов Colombiana )