па моето BlondeGirl8 бидејќи сум плаво девојче, a 8 незнам така ако се сврти осмицата хоризонтално таму знакчето за карма што ли е
моето име е правилно е Кристина и сакам да си го сменам но зафатено е бидејќи порано имав напраено и пред еден месец си го користам форум фемина
Anja зашто се викам Анастасија,и еден од поомилените цртани ми е принцезата Анестејжа и неа на кратко ја викаат Ања,а смачено ми е од Ана и Ане,па ми изгледаше како интересно прекарче,а 98 годината на раѓање
Па корисничково име често го користам каде и да се зачленувам. Знам дека нема да го заборавам, а името ме потсетува на сјај, нешто сјајно, светкаво итн.
Извинете што ве замарам , ама сакам да го сменам корисничкото име , незнам дали можи и каде се менува?
heartstealer- од една турска серија GONULCELEN што во превод значи крадец на срца пола живот и више ми е опишан во сријата и што ми се исполнило и што сум сакала да ми се исполни а не ми се исполнило таму си се пронајдов
My.cloud-мојот облак.Секогаш во мислите дури и на сон имав еден облак кој што секој ден сум одела кај него.Сепак ме асоцира на небо со облаци во кое што секој си е на својот облак не е нешто...ваљда...
Така анјчесто ме викаат сите, angelinkka. А, она со дупло К, па тоа онака, како акцент на к, тврдо к како што го велат во литературниот јазик. Не само на форумите, туку и на сите места, освен Фејзбук сум така потпишана, Скајп, некои игри и други слични работи!
скромна......затоа што вистински сум таква....секогаш задоволна со тоа што го имам околу мене и со мене..се радувам на ситници и мали ствари.....свесна сум за моите можности,не сакам поќе од она што можам да го имам,не сум алчна,завидилива,љубоморна,се радувам на туѓите успеси и постигнувања,задоволна сум не со многу,туку два убави збора кажани или напишани во добро време и место се доволни да сум пресреќна, како и едно чоколадно бомбонче....
маче1 затоа што сум голем љубител на животни, а најмногу сакам мачиња , а 1 затоа што моето маче е 1 од најубавите мачиња