Шорти. ме асоцира на мене зошо не сум баш и највисока .ама дека дечкото ми е метар и девеесет па затоа..
DramaQueen- хмм па зашто некогаш можам навистина да бидам DramaQueen , но и онака дека сите кориснички имиња беа зафатени и ова си го напишав.
Кога се зачленував,се мислев,се токмев пола саат како да го ставам корисничкото име,и случајно некаде,незнам каде го видов името charlotte и така убаво ми беше,али веќе имаше вакво корисничко име и ја додадов а,првата буква од моето име
Maggie - кратенка од моето име и Tatum - презимето на глумецот што највеќе си го сакам, Channing Tatum
Sweet-star ни јас баш не знам зошто,онака ми текна.Но,можеби ова корисничко име затоа што ме потсеќа на нежност.
Корисничково име ми е тотална утка. Се брзав што побрзо да се зачленам како некој да ме брка, ептен сум смотам Ама ај да си кажам од кај ми истекна во тој момент... Фејри -Во 4-то одделение имавме претстава на англиски и јас бев добрата самовила, истиот ден се сретнав со сестра ми која ми направи како изненадување, беше во странство, и после една година, пред вратата на школото ме гушна и ми рече ''You are mу little fairy'' , бидејки ја гледала целата претстава и го додаде она - литл. И пошто тој момент многу ми значеше во животот, ми текна ...