Amore-вака се регистрирав бидејќи секогаш искрено сум сакала ама љубовта не ми била возвратена, а се уште се надевам дека ќе најдам некој со кој би уживала во убавините на љубовта.
moeto korisnicko ime,pa da vi kazam od pesnana she wolf-shakira,najuba pesna mi e,i onaka wolf-wolf4e
Моето корисничко име. Па многу ми се допаѓаше филмот „дивиот ангел“. Одамна го даваа, мегутоа ми остави силен впечаток.И во тој момент ми текна нешто и затоа го ставив тоа име.
моето????? енца- само за да нема врска со вистинското а 69 појма немам за шо ми е ставена...само знам дека многу дебилно ми е и се нервирам ....69 бе...цццц.... катастрофа сум...се си мислам до админиве да пуштам молба со таксена марка да ми ја тргнат таа секс поза од моето веќе многу засакано име...многу ми се допаѓа сеа....коа ќе ми пишете енца...уфффф
Трендафилка. Па може да се каже по Бал кан кан Нели Трендафил и Ружа Каранфилови и баба Зумбула. Па остана само женска варијација од Трендафил. "Абе, ние си знајме"!
She- таа Lea - Лавица Зошто сум жена и лавица во секоја смисла на зборот. Така и спојката испадна, Shelea.