За корисничкото име whitecloud дојдов до идеја поради една особина што ретко кој човек ја поседува. Чистотата. Мислам на духовната. Сите ние имаме некои негативни мисли, мани и слабости. Само небото е толку чисто и безгрешно. Во неговото синило се отсликува белината на секое облаче. А иначе '95г. сум родена.
Основа ми беше моето име.После со помош на мојата другарка којашто има слично корисниичко име дојдов до тоа име.
Зошто сум злобна како вештерка..ххихих*се шалам ја обожавав серијата ,,Волшебнички,, затоа а стајл нешо како стил испаѓа незнам..xD
Јас пак, истражував за имиња за нешто друго пред да одлучам тука да се зачленам, и кога се запишував случајно погледнав на ливчето со имињата и го избрав ова.
Уште кога излезе серијата 90210 (кога ја немаше кај нас), многу ми остави впечаток Силвер. Беше многу посебна и поинаква. А, многу сакам такви поинакви личности денес, кога сите се еднолични. На почетокот пробав некои мои други омилени имиња, но сите беа зафатени и тогаш си реков нека биде Силвер.
gavolica4 zatoa sto sum mn povredena vo zivotot i deka sakam da bidam gavolica da im vratam a 4 onaka mi dojde [mod-kirilica:8e7hy3su][/mod-kirilica:8e7hy3su]
Па моето корисничко име ме потсеќа на мојот симпатија воооо кој сум затрескана ептен паа затоа и решив да го напишам баш тоа име
Црната ми е омилена боја и многу го сакам клавирот, па ми текна тоа BlackPiano. Инаку и споено има значење, бидејќи клавирот кој најмногу го сакам е црн.