Малечка сум како Чивава а некои колеги почнаа најпрво така да ме викаат и така и си остана,скоро секаде сум така попишана...и сеуште никако да потпораснам хахх
хмм незнам го слушнав името во некој сериски филм, и бидејќи се беше зафатено со моето име морав некое друго и прво што ми дојде на памет беше ова нема значење
Пред да се зачленам на форумот го гледав филмот Tengo ganas de ti и се инспирирав од името на девојката
Ја обожавам малата сирена Ариел од Дизни. Најпосебна ми е затоа што ја обожавам водата,сакам да бидам сирена и слични невозможни глупости (буквата а стои на крај затоа што неможеше само ариел). 09 затоа што 9 ми е омилен број (нулата стои за да не изгледа толку едноставно)
Па моето име е Кристинна1 така што така се викам Кристина а иначе то бројчето 1 како да речам како наопaку и буквата L што значи Love хи хи хи хи
Го одбрав виножито оти верувам во бог. Со секое негово појавување тој не потсека дека постои. Секоја боја значи убави работи , и јас многу сакам да гледам виножито.Се појавува после дожд за мене тоа значи дека лошото минува и доага убав период.
Го одбрав оба корисничко име бидејќи во моментот кога се зачленував ја слушав песната и така ме инспирира