Омилениот зимски парфем ми се вика Daydreams, јас се зачленив без тоа s зашто сепак ми изгледаше посоодветно со тоа што јас сум единка, а не претставувам група на луѓе, па затоа и го пишав во еднина. Искрено не ми ни текнуваше нешто друго. Ама ако, си го сакам корисничкото име и не би го менувала дури и да има таква опција.
Па Дрим-Грл како демек сонувана девојка ама си го засакав никот од почетокот не го сакав ама сега многу си го сакам понекогаш другарката ме вика Дрим
Од песната на лана дел реј - This Is What Makes Us Girls имаше едно делче "pabst blue ribbon on ice" ја слушав песната тогаш и ми звучеше интересно
Корисничкото име ми е по моето име, Сунчица. А бидејќи лани бев кај тетка ми во Англија на гости, таму англичаните тешко го изговараа моето име, па ме викаа Сани(Sunny), а она Бојд(Boyd), онака си го додадов(како презиме).
Миличка бидејќи сите ми велат дека сум била многу мила личност. Незнам со кој памет сум ја ставила тоа 4ката.. но добро.. А 123, искрено немам појма
Линаа по името мое А тие точките, зашто не можеше само Лина (изгледа некоја друга феминка ми го зафатила
Па така ми дојде, немав некоја идеа и ми текна Butterfly бидејки како мала многу сакав пеперутки, ама беше зафатено и затоа Butterfly-Girl