Dream-Сонувана Girl-Девојка Зашто сум сонувана девојка Незнам зошто ников вака ми е шала на страна така ми дојде и така си до пишав и сега за ништо на светов не го менувам
Majli кратенка од моето име бидејќи сите мои пријатели ме викаат така , а бројот 15 ми е омилен бидејќи на тој ден ми се роди прекрасно женско внуче
Онака, не ми текнуваше нешто поинтересно, а и на една игра така ми беше корисничкото име, па решив да го напишам истото и овде.
Ми го предложи една другарка, а на мене не ми текнуваше ништо друго, и ете Да се знае која султанка ја сакам
Твоево именце ме потсеќа на една песна која ја дознав откако гледав еден филм кој ми стана еден од омилените.. http://www.youtube.com/watch?v=s-jGrVV44KI
Зборот поента значи суштина,главна мисла,цел.Суштината на моето постоење на Форумов е да разменам мислења,да споделам искуства, да дадам совет, да осознаам нешто повеќе и сето тоа направено низ дружење
Кога се зачленив на форумот бев фасцинирана од Кундера и неговата "Неподнослива леснотија на постоењето". Посебно од ликот на Каренин. Каренин е лик-кученце кое би требало да ја претставува совршената вечност по која трага човекот. Живеењето токму за моментот кој се доживува само еднаш, но тој момент никогаш не останува само на еднаш, туку се случува одново и одново. И секогаш секое следно доживување ни е непознато, слатко, ново, чудно. Тоа е круг без престан, мислам тоа е циркулација на нашата енергија. Изгледа така сум си го поврзала сето тоа и интересно ми се видело.
jas izbrav honer-bear zatoa sho dechko mi obozhava da me vika mechence ili dushicko moja i toa mi se najmili prekari
Сакав да се пишам Ариел, ама беше земено, сакав Ариела ни тоа не бидна..па после пак пробував нешто изведено од тоа и ништо. На крај се изнервирав и го напраив малку поуниверзално за инат на оние кои ми ја украле Ариел...па покасно кога ќе ми здосади ке си ја ставам Алиса и ќе си бидам и Алиса, они нека бидат само Ариел. ХА! Нека пукнат душманите
RockN'Rollgirl оти си знајте мене и Rock n' Roll Потписот ми е со Guns N' Roses lyrics од песна и со потписот од Axl Rose затоашто човеков ми е ко херој и без Guns n' Roses ја живот немам