Moeto korisnicko ime e vsusnost kratenka od moeto ime i prezime,nisto posebno inaku mora da kazam deka mnogu mi se svigja korisnickoto ime na ORDINARY GIRL
Па онака..дека сум најмала во друштво најмала во клас и претпоставував дека ќе бидам најмала и на форумов и си пишав такво корисничко име Malechk0
Паа од Викторија ме викаат Вики,Викса,Викче...и се решив на крај Вики44е да разбиеме малце монотонија
malecka zatoa sto edna mene mnogu draga osoba me vikase taka a poveke ja nema,a 22 zosto imam tolku godini
Ова катакомба ми го кажа еден другар кој повеќе не ми е другар и многу би сакала да го променам името а 24 затоа што сум родена на 24 и многу го сакам овај број а посебно 2
Никот ми е WIND дека така и се чувствувам...Слободна, комуникативна... Незнам едноставно мислам дека многу ме опишува си се пронајдов ептен..
princessofthedark затоа што ја сакам темнината, се што е мрачно, паранормално, митско, епски... што да правам малце сум фрик, ама не до тооолку се што е поразлично од нормалното, а сепак е сврзано со она "нормално" преставува princess of the darkness
катка-слатка Катка по моето име,накратко ме викаат сите така,а слатка е бидејќи веќе имаше само Катка,па си викам ај и тоа нека стои...
Јас сум Ивана инаку, ама Иванчица ме викаше на братучетка ми ќеркичката и многу слатко ми делуваше, па така се потпишувам на неколку места
Па корисничкото име што го користам "Lady-Gaga" нема врска со тоа дека сум некој нејзин фан, воопшто и не ја сакам ама ете кога се регистрирав слушав една нејзина песна и бидејки ништо друго не ми текнуваше тоа име го ставив