Оваа корисничко име го ставив затоа што секогаш се претставувам тоа што сум, а ме нервираат луѓе што се прават тоа што не се.
Имав папка во компјутерот shz и пред да се регистрирам се мислев какво име да напишам и ми текна shz, а да може веднаш би го сменила.
Па кога повторно би се зачленила би се потпишала на македонски а не на странски,sugarlips не знам што ти не.
Па вака Бла бла бла... Бла бла бла.. Едно време имаше друго значење А денес е само прашина.. Не за друго, кревам прашина каде и да одам
Moeto juzer nejm bese zafateno koga se registrirav,i bez veza mi e ova moeto, da mozam odma go menuvam.Sega bi bila Diskutantka sekako dokolku e slobodno.
Од песната Chica Loca - Antonia. Не сум loca. Не ми се допаѓа, да можам би си го сменила на пример во Esmeralda.
Jas si go utnav mesto bigGirl ispadnav bigirl i sega mislat deka sum bi ...ne deka mi e gajle ahahaha a sakav bigGirl zosto ja slusav big girls dont cry od fergie koga se registrirav
Ја не сум бигрл потпишана, па од непознати причини цело време ми стигаат такви пораки во инбокс. Спојлер ako nee taina dali si probala so zensko Он топик, моево не знам кај спаѓа. Бои?
И јас мислев дека си би и си се прашував зошто во ник си ја ставила сексуалната ориентација? Ама среќа ја отворив темава па ми се разјаснија некои прашања