онака.не ми текнуваше име се мислев се мислев и викам ај по некоја песна .од акон-секси бич ми беше актуелна па така.после сакав да го менувам ама гледам треба преку администраторите и си викам ај
Па...Таби. Имаше една игра и едно маче беше многу слатко и беше демек расата Таббу и немав што друго па така...
Јас уште од многу оддамна по форуми го користам корисничкото име lebarka. Знам само дека едно време ми беше досадно како читав надимаци најубава, згодна, итн, па реков ајде да ставам нешто што не е така убаво. Тогаш го имав гледано и филмот "Joe's apartment" http://www.imdb.com/title/tt0116707/ и така ми беа смешни лебарките во филмот, што решив да си ставам корисничко име lebarka
Уна оти Ина ми беше зафатено плус Уна значи ЕДНА така нешто па ај си викам ми се бендисва името плус блиску е до кратенката од моето Катерина ама сите ме викат Ина...мило ми е
Можеби малку доцна се уклучувам кон темава, со оглед на тоа кога се зачленив, ама ете... Јас го избрав името Ехо, затоа што обожавам митологија, а тоа е дел од митот (или легенда, како сакате) за Ехо и Нарцис. Приказната е навистина многу убава, ама и тажна во исто време...
ќе звучам оф топик, ама мора да си прашам а како да ја најдам таа приказна да ја прочитам? се заинтересирав
Се надевам дека англискиот не ти е проблем. Еве линкче http://www.echo.me.uk/legend.htm А да не бидам и јас ептен off topic, еве да кажам дека аватарот ми е Отровната Ајви, ама на сликава не личи многу на неа, па ми одговара со псевдонимот (Ехо - шумската нимфа)...
^^ мене твоето корисничко име ме потсетува на главниот лик од серијата што ја гледам, Echo од DollHouse Echo e преубава девојка инаку...
Не ја знам таа серија, за жал, ама убаво е ако е така, зашто Ехо и мене ме потсетува на нешто убаво, ама и осамено и тажно во исто време...
Моето корисничко име веза си нема со ништо Така на некои форуми се зачленував со Дарк (додади рандом срцепарателен збор). И сега само онака, Дарки интересно ми е.
името произлезе од тоа што мн луѓе ми имаат кажано дека кога сакам можам да бидам лоша и непредвидлива како змија
The Fame Monster - мислам дека е мн познато бидејки сум голем обожавател на пеачката лејди Гага,а таа своите фанови ги вика The Fame Monsteerr.И баш ми се допаѓа корисничкото име
moeto korisnicko ime utnato e nesto dve e jas edno no ok e veke nema drugo slucajno koga doznav za stranava ja razgledav mi se dopadna i velam cekaj da se registriram i tuka ali toaa e koga bi mozela bi go smenila makar bi dodala uste edna e