Ќе напишеш молба до админките, 150 денари на уплатница и ќе го разгледаат твоето барање Ако сакаш да ти го сменат корисничкото име пиши им на администраторките.
Да..И јас неа ја обожавам..И девојката во спотот е БОМБА! Инаку моето корисничко име е по самиот мој карактер..Мистериозен,баш како и секоја шкорпија..
Јас ја обожавам Enya и нејзините песни (има доста познати од кои последен хит беше May it be од филмот Господар на прстените. Исто така има една песна Orinoco flow и оттаму ми е корисничкото име.
Tenkai e всушност јапонски будистички свештеник. А јас го ставив затоа што ептен интересно ми звучеше, а и плус по другар ми, он нешто се потпишуваше така и во моментот зборев со него, а немав друга идеа и затоа така се потпишав.
yawn - прозевање ..Гооолема спанка ..Колку незгодни ситуации ми се имаат случувано така прозевајќи се во јавност и толку често го правам тоа незабележливо и јас самата не се осеќам па понекогаш заборавам да ставам рака на уста ...Имам заспано во WC на шолја,во кола накај град за излегување,на тастатура...И коа сум ненаспана нема шанси да останам и да седам или да одам некаде,сонот ми е неопходен ако не сакам да завршам негде на Плутон
Се викам Тамара и го ообожавам фудбалерот Кристијано Роналдо..Секако тој не знае дека постојам но..Ете
STELLA po mojata omilena poema astrophel&stella (starlover and the star). Do pred izvesno vreme si go imav i mojot starlover, ama sea za sea e samo star. Se nadevam ke se najde nekoj nov starlover za brzo vreme A 83 poradi godinata na ragjanje
Јас сум Hopeful дека кога се регистрирав тука поминував низ за мене тежок период и имав надеж дека се ќе помине и добро ќе заврши ( и така беше), а исто и дека никогаш не губам надеж
Јас се регистрирав така не пошто ја сакам Ферхунде него баш неа ја даваа на ТВ кога се регистрирав. А Л ме асоцира на љубов
Една драга личност ми велеше дека многу често велам НЕ ,па некако тоа ми падна на памет Н.Е. а 87 ми е годината на раѓање
XstorngerX зашто кога си гледам во минатото и се гледам денес ...и што видов емотивно силна личност а исковите веројатно ги симболизираат ѕидовите кои ги имам изградено околу себе ...