Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Корисничко име

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 9 март 2010.

1. padme1517

padme1517 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    14
    ИМЕТО МИ Е ОД ФИЛМОТ ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ.

2. padme1517

padme1517 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    14
    СЕНАТОРКАТА ПАДМЕ АМИДАЛА. :D :D :D :D .

3. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Прво сакав да се залченам како Стефи нешто .. но беше зафатеноо .. па овие денови сум нешто броуќен а и онака расположена за нигде и за тоа broken, а тоа 099 - 9 ми е омилен број(затоа се две), а 0 онака :D

4. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    LovelyGirl.....чисто онака....во превод си го преведувам како љубезна девојка...почитувана... :) во моментот тоа ми текна

5. fairytale

fairytale Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    24
    Ех да воведат опција барем еднаш да си ги смениме корисничките имиња. :)
    Јас името го ставив бидејќи на мојот симпатија му беше омилена таа победничката песна од Александар мислам се викаше дечкото. :)
    А сега сакам да го сменамммм :(

6. LovelyGirl

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    И јас сакам да го сменам моето....ама незнам како... :|

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Пишете и на Билката ЛП :)

8. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Девојки, според мене не треба да ги менувате имињата. Што ќе се случи ако сите си ги променат имињата, тогаш ептен ќе се збуниме, ќе незнаеме кој е кој. И што кога ќе го смените името- по некое време пак ќе ви се досади и ќе сакате друго.
    Еве и јас моето име не си го сакам баш- се зачленив набрзина знам тогаш неколку дена го читав форумов и знам тогаш бејби кети очајно бараше работа во нејзината струка и јас видов еден оглас и се регистрирав да и го постирам огласот и онака на брзина ми текна сесилија.
    Но не би го менувала, бидејќи името не е важно, според мене поважен е аватарот- некако по него се формира мислење за личноста- а него можете без проблем да го менувате ;) , ама секако дека најважни се мислењата. А корисничкото име нетреба да ви претставува проблем. Тоа е моето мислење. :!:

9. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    ^^ И јас мислам така, ем многу работа им задавате на админките, ем не збунувате нас форумџиките.
    Еве на пример јас Дарки си ја научив така и така ќе си ја викам понатаму. Се надевам не се лути, ама некако многу ми е јазикокршачко тоа офспринг. :lol:

10. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    :lol: Нема проблем лолипоп :) Само грдо и детски ми беше. Порано каде што бев зачленета на друг форум еден форумџија често знаеше да го скрати моето корисничко име во Дарки иако беше поинаку. И ете во моментот кога се зачленував ми текна на тоа :lol: Па го ставив како корисничко име, а и не мислев дека ќе бидам активна туку онака ако имаше некаде да напишам мислење :) Ама форумов е жива зараза и несакав веќе да стои тоа корисничко име кога веќе секој ден ме има тука и оставам мислења со брзина на светлината :)

11. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    И јас ќе си ја викам дарки и не е детско, баш е слатко.
    Прво требаше да не прашаш дали да го смениш, а не така подмолно :D и тајно :D
    Јас немаше да сакам, а сигурно ќе имаше и други истомисленици.
    Во право е лолипоп ова офспринг некако не ни лежи- можеше од дарки да го смениш во стаки :D
    И на аватар слика од твоите старки :D

12. LovelyGirl

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    Офспринг...искрено и мене ме збуни.....и јас те знам како Дарки..и се навикнав..кај и да читав постови....и кога прочитам Дарки знам дека е некој добар пост...ама потоа на темата Македонски јавни фаци....таму кога почна да пишуваш со ова новото име офспринг...си викам леле иста слика како Дарки има...и потоа некако преметнував страници и те најдов...и сватив дека си го сменила името....ама ке се навикнеме и на овоа новото... :)

13. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Аватарот не го менувам доживотно :lol: Така да си знаете. :!: И плус, памтете ме по него, нема врска корисничкото име. Инаку, секаде се потпишувам Архангел, затоа што сум фан нумеро уно на Архангел и Вртев :geek: Ама ако се потпишев така лесно ќе можеше секој да ме препознае :lol: Чак и во алманах за матура ми имаше пишано Архангел беа нејзина шема - конверс патики без дилема :rofl: :rock: :rock:

14. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    :y: :y:

15. fairytale

fairytale Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    24
    затоа велам барем еднаш.не бараме повеќе. :|

16. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    к.и.м незнам ни јас зошто. Знам кога се зачленував пробав 100 имиња и се беше зафатено, и незнам што ми текна на името ким тогаш ама мислам дека и тоа беше зафатено, па си реков таман е кратко ќе му ставам и точки.
    Не обрнав толку внимание затоа што не мислев дека ќе киснам по цел ден на форумот, туку ќе оставам мислење само кога сакам да одговорам на нечие прањање или јас да прашам, но ете...
    Нека стои сега какво-такво да не го менувам... :)

17. RedRose97

RedRose97 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    159
    Јас моето име со го ставив бидејќи секогаш ми се допаѓало а беше зафатено затоа 97 (првиот број што ми падна на памет) :) :)

18. Iki.Olsen

Iki.Olsen Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    115
    Јас го ставив Ики Ме викаат Ика а Олсен оти демек сум имала исти црти како нив :lol:

19. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Епа за моето корисничко име, preetygirl, зашто не изгледам баш лошо :lol: , а и тоа ми падна на памет најпрво..., а за она Ј, па моето име започнува на Ј...Па, знаете, јас сум - Јо.....на....... :) А, аватаров , овој новиов, нема шанси да го мењам, зашто милиони луѓе ми рекле дека по малку потсеќам на Scarlett Johanson, а искрено и јас многу ја обожавам типката :) Само Scarlett, нема вакво диво косиште како мене... :envy:

20. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    aj si рекоф да не е ане
    и прво шо ми текна на ум беше
    аннеуу
    :^) :^) :rofl: :rofl: :rofl: