Стих од песна на MGMT, Time to Pretend "I'll move to Paris, shoot some heroin and fuck with the stars" ^ fell in love with it
Mоето име е И.........а ама дека забите тројката од леви и од десно ми се малку шилести и незз што да напишам и на крај ми текна дека вампирите имаат шилести заби и ми текна името sexy.vampire.girl
Well...barbie затоа што ми беше омилено име, отсекугаш посакував така да се викам, а барби е плавуша како мене па се софпаѓаме Некако женствено...а mwa затоа што ви испраќамм топли бакнежи на ситеееее
Во моментот кога се зачленував на форумот си ја слушав песната Мiss Independent на Ne-Yo и така си произлезе моето име...
Се викам Симона,но сум имала многу прекари кои сама си ги измислував и се решив сега за Мона,а се потпишувам Monna и ставам 19 бидејќи на 19 ми е роденден,ама пак сега решив да пишам 99,бидејќи таа година сум родена
Долго ве читав и решив да се зачленам а баш тој ден се чувствував игнорирана, заборавена па од таму излезе forgotten
ова име го ставив бидејќи бев навистина повредена тој ден, така да решив да продолжам понатаму да не плачам поради тоа што завршило туку да бидам среќна што се случило