кога се зачленив тој ден навистина бев чоколадна..тој ден се исончав убаво како за крај и добив чоколадна боја затоа го добив корисничково име ќоколадна девојка
Бидејќи една другарка ме вика така....уствари таа ме вика Веролајн,но тоа корисничко име не беше дозволено па затоа Веролинка
Tој ден ко се учленував наместо леле реков лалууу,ми текна коа се бараше корисничко име...па и многу е лесно и препознатливоооуу
Кога бев дете стално зборев како сакам да ја видам пирамидата во Лувр во Париз, и од што ги удавив со таа моја желба, ме завикаа Пирамидка
Jас сум нова на форумот .. секогаш го гледав, но дури сега се зачленив ... корисничкото име ми текна од дезодорансот BU, но бидејки BeYou беше зафатено го одбрав BeYoursef ... а и тоа го мислам за сите девојки .. дека треба да бидат свои .. ))
кориснишкото име го видов во еден англиски форум.Ми остави голем впечаток таа личност и затоа и го украдов
TheCandy880....обожавам candy ..нз ништо посебно онака ми текна во тој момент имав хартии од изедени candy пред монитор на бирото хихих
Koga se zacleniv na forumot bev vo film da ucam PORTUGALSKI(neuspesno ) na net, i BOA VISTA(dobar gletka) bese edinstveniot zbor koj go imav zapameteno i taka
Ги обожавам Queen ... и нивната песна MadeinHeaven... и ради тоа го ставив ник нејмот .... иначе.... и метафора ми е... дојдена од рај ама у пекол завршувам хаххахахаха
Тој ден кога се зачленив зборев на скајп со мојата цимерка која беше од Шпанија и таа постојано ми викаше чикита...затоа го одбрав ова корисничко име, ме асоцира на Шпанија, мојата омилена земја
Амелиа поради мојата омилена книга дневникот на принцезата а главниот лик се виак Амелиа и така поззз
Whatsername е една од моите омилени песни, од Green Day е инаку Поради тоа што не знаев како да се потпишам, а и денес го направив профилот и сеуште никој не ме знае, сега сум Коеенејзиното име
jas mojot korisnicki nik name go odbrav stilas 7 kako covek so stil(barem jas taka se custvuvam i mislam) plus prvata bukva od moeto ime plus 7 koja mi e sreken broj zatoa sto sum rodena na 7. [mod-kirilica:1dss3eng][/mod-kirilica:1dss3eng]
mi se dopaga pesnata sto si ja odbrala mnogu.me potestuva na vremeto koga odev sredno i ucev francuski [mod-kirilica:gam28c73][/mod-kirilica:gam28c73]
Хмммм...Па ми се брзаше за регистрација и така набрзинка(со испуштање на последната буква), поради тоа што сум плавуша се пишав блонд (без е на крај од брзање)
Е па вака, во животот многу случки и личности скоро секојдневно ме оставаат Без Зборови, без разлика дали во негативен или позитивен контекст , а Италија како земја многу ја сакам (моите живеат таму), па така senza.parole (сенца пароле), на италијански го напишав и значи: Без зборови
ми се допаѓа името, знаев дека ќе го нема и немора да се мислам за преправка а и ме потсетува на убави времиња. кога би била таму каде што не сум сега, и кога би била она што не сум сега би била џоел.
Епа не ми текнуваше ништо у моментот, и дека нели од лева страна пишува Име или корисничко име нез, и така некако на англиски ми дојде Name за да не биде баш 'име' =))