Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Корисничко име

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 9 март 2010.

1. ChocoladeGirl

ChocoladeGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    2
    кога се зачленив тој ден навистина бев чоколадна..тој ден се исончав убаво како за крај и добив чоколадна боја затоа го добив корисничково име ќоколадна девојка

2. verolinka

verolinka Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2010
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    6
    Бидејќи една другарка ме вика така....уствари таа ме вика Веролајн,но тоа корисничко име не беше дозволено па затоа Веролинка :)

3. LaLy

LaLy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    40
    Tој ден ко се учленував наместо леле реков лалууу,ми текна коа се бараше корисничко име...па и многу е лесно и препознатливоооуу :D

4. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Кога бев дете стално зборев како сакам да ја видам пирамидата во Лувр во Париз, и од што ги удавив со таа моја желба, ме завикаа Пирамидка :)

5. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Jас сум нова на форумот .. секогаш го гледав, но дури сега се зачленив ... корисничкото име ми текна од дезодорансот BU, но бидејки BeYou беше зафатено го одбрав BeYoursef ... а и тоа го мислам за сите девојки .. дека треба да бидат свои .. :)))

6. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    346
    кориснишкото име го видов во еден англиски форум.Ми остави голем впечаток таа личност и затоа и го украдов :lol: :lol: :lol:

7. renata76

renata76 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    34
    по името,а бројката год. на раѓање!!

8. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    TheCandy880....обожавам candy :rofl: ..нз ништо посебно онака ми текна во тој момент имав хартии од изедени candy пред монитор на бирото хихих :lol: :rofl:

9. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Koga se zacleniv na forumot bev vo film da ucam PORTUGALSKI(neuspesno :lol: ) na net, i BOA VISTA(dobar gletka) bese edinstveniot zbor koj go imav zapameteno :$ i taka :D

10. MadeinHeaven

MadeinHeaven Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2009
    Пораки:
    300
    Допаѓања:
    70
    Ги обожавам Queen ... и нивната песна MadeinHeaven... и ради тоа го ставив ник нејмот .... иначе.... и метафора ми е... дојдена од рај ама у пекол завршувам хаххахахаха :devil: :$ :*

11. LaChiquita

LaChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2010
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    476
    Тој ден кога се зачленив зборев на скајп со мојата цимерка која беше од Шпанија и таа постојано ми викаше чикита...затоа го одбрав ова корисничко име, ме асоцира на Шпанија, мојата омилена земја :rofl:

12. AnnulaDramaQueen

AnnulaDramaQueen Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Annula-bidejki taka me vikaat drugarkite,a Drama Queen-bidejki me biduva za pravenje skandali :lol:

13. Amelia

Amelia Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    2.249
    Допаѓања:
    1.667
    Амелиа поради мојата омилена книга дневникот на принцезата а главниот лик се виак Амелиа и така поззз

14. Whatsername

Whatsername Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    344
    Whatsername е една од моите омилени песни, од Green Day е инаку :) Поради тоа што не знаев како да се потпишам, а и денес го направив профилот и сеуште никој не ме знае, сега сум Коеенејзиното име :)

15. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    jas mojot korisnicki nik name go odbrav stilas 7 kako covek so stil(barem jas taka se custvuvam i mislam) plus prvata bukva od moeto ime plus 7 koja mi e sreken broj zatoa sto sum rodena na 7.
    [mod-kirilica:1dss3eng][/mod-kirilica:1dss3eng]

16. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    mi se dopaga pesnata sto si ja odbrala mnogu.me potestuva na vremeto koga odev sredno i ucev francuski
    [mod-kirilica:gam28c73][/mod-kirilica:gam28c73]

17. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Хмммм...Па ми се брзаше за регистрација и така набрзинка(со испуштање на последната буква), поради тоа што сум плавуша се пишав блонд (без е на крај од брзање)

18. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    24.008
    Е па вака, во животот многу случки и личности скоро секојдневно ме оставаат Без Зборови, без разлика дали во негативен или позитивен контекст :D , а Италија како земја многу ја сакам (моите живеат таму), па така senza.parole (сенца пароле), на италијански го напишав и значи: Без зборови :)

19. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    ми се допаѓа името, знаев дека ќе го нема и немора да се мислам за преправка а и ме потсетува на убави времиња. кога би била таму каде што не сум сега, и кога би била она што не сум сега би била џоел. :D

20. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Епа не ми текнуваше ништо у моментот, и дека нели од лева страна пишува Име или корисничко име нез, и така некако на англиски ми дојде Name за да не биде баш 'име' =))