Тој од Durex 2/1 за многу брзо време се суши и станува леплив...и ја суши и "другарката" на партнерката и сексот наместо уживање станува мачење...едино шишето може да го користите и за друга намена( мислам на жените) А Бекутан масло е убаво да се измачкате цели со него и да се "лизгате" еден од друг итн итн...ама незнам колку е добро за вагинална употреба,мислам за пенетрација...не му е тоа намената
Може да ми кажете поточно слика да ми пратите, лубрикант на база на вода? При тоа да не се суши брзо?
@SunnyGirl2 Го препорачувам..Сум ги пробал и оние од Smooth Glide и овошнине од EXS и не сум баш задоволен... Треба да експериментираш,но генерално оние што се на "овошна база" не би ги користел редовно... Оние што се со неутрален мирис редовно,а оние на "овошна база" повремено... Разгледај: https://libido.com.mk/kategorija/kozmetika/lubrikanti/
Ау, да одлични се...Cherry-то на Durex, и ментолот. Ментолот е добар пошо ти го праи кукурек, гори, а неа ја стимулира
Ова гарант некое машко го има кажано, демек аргумент плус против користењето на кондом. Иначе НЕ, НЕ ШТИТАТ од сексуално преносливи заболувања.
Ова е заебанција поради тендерот на владата за купување лубриканти за заштита од сида. Не го слушаше тоа?
Ноуп. Сум го пропуштила тоа. Ама знаеш, секогаш има некој што вакви заебанции ги сфаќа како вистина, па убаво е да се знае што е точно. Сепак и деца читаат тука.
Во право си баш невкусно од моја страна. Инаку барав но еве само од Сител најдов каде што и женско (докторка тврди) и машко (потпаролот на влада ќе да е) дека тоа е за превенција од СИДА, и т.н., овие им беа после два три дена од кога се консолидираа што да кажат претходно поголеми глупости се изнаслушав е и прочитавме како и да е се извинувам што е надвор од темата можете слободно да ги избришете моите коментари.
Не е надвор од темата, напротив. Убаво е да се расчисти што е вистина, а што не, а ако тропнале вакво нешто на национална телевизија, и тоа медицинско лице, тоа е за осуда. Нејсе, битното е да се знае дека се од помош, ама за заштита не се.