Се туширам секој ден. Стикче користам секој ден, парфеми само кога излегувам. Лосион за тело и гел за туширање користам само од нејзините, што и ставам на неа тоа и за мене.
Не знам во живо ама на сликава не е до толку лоша бојата многу полошо изгледа што е прошарана и темето е врв, таму баш дошла боичката до израс Ај ти е гајле како шатирана нешто
Да. Не се потам ко порано а и мирисот е неутрализиран Супер задоволна И @Annath го имаше мислам и таа е задоволна Ти ?
Da znam za nea ama vikam ti taze sega go kupi pa da te prasam Jas ne sum bas, a ne se potam prirodno skoro ic tamu
Epa zaso po malku smrdkam? Hahahah Vaka ne se oseka tuku vo blizok kontakt so nosot da (kje si puknam sto pisuvam )
на суво го нанесуваш? Изгледа не ти прија Јас се зачудив како ме суреди Во бременост и после се потев многу , неможев да се трпам. Сто дездоранси сменив џабе.
Da na suvo, taka treba neli? Prethodno koristev Rexona i Dove original nemav maka. A sega izglea ke smrdkam hahah I bas mi e krivo, em e skap em epten se nadevav na cuda
Јас користам Aromaco на Lush со години. не знам ни сама колку долго. На почеток додека ми се навикна и исчисти кожата од хемикалии ми се случуваше поа замирисам во текот на денот. По некое време ми се навикна кожата и сега немам гајле. Само јас бидејќи баш се потам нанесувам навечер еднаш после бањање и насабајле кога ќе станам пак нанесувам.
Jas ne dojam veke a si smrdam. I se podzapotuvam (ne se poznava ama jas se osekam) a ne se potam u princip. Ima kraj?
не смрдиш, така ти се чини, не ставаш дезодоранси, млечните жлезди си работаат, се стимулираат и потните а хормоните си го прават своето и изострено ти е сетилото за мирис Не се секирај, од првиот момент кога се будев по пораѓај го осеќав ова, поинаква специфична миризба.
смрдиш. Никој нека не те лаже дека не смрдиш. Ќе смрдиш дур лактацијата се регулира а може и потоа.јас смрдев до 3 месец.