Jas se potev mbogu dur "doev".I toa malku vreme so bese ne da potev uh koga kr mi tekne.Ama ne mirisav ili bar taka sum mislela Vo princip ne se potam i koga e 40c.
Облоги од Чај од камилица многу помага, да се суши кожата на воздух, правилно да се држи бебе за цицање за да не се направи поголема рана, мачкање ланолин...не ми текнува што се не пробав. Ама на едната града ништо не помогна па се одмолзував некое време.
А бре мајчички, ви се регулираше смрдењето?! Мене последниве 10 дена ми е ко на почеток. А бре умрев колку си смрдам!
Јас пак мислам само јас смрткам ми се чини ќе го угушам синко дур цица... значи ќе си трае ова а енос сме на почеток ..
Два месеци покасно е за неколку нијанси послабо али го има. И јас така де чувствував ама си викам барем знае која му е мајка - Смрдливката. И им се дивам на тие што имаат секс. Јас се осеќам како кравче - смрдам тече млеко, болат гради, буцка , стрии, небаспана, хистерична...ми е срам да се соблечам пред маж ми а за секс ни на крај памет.
Јас како престанав да дојам, престанав и да смрткам, ама скроз. Претходно имаше периоди кога се намалуваше, ама пак си смрдев. Сега конечно заличив на нормална жена, бар во поглед на смрдеата Веројатно се додека сме доилки смрдиме, ми го има ова кажано и матичната еднаш, заради хормоните било, да може бебе да си ја препознае мама Изгледа ми се нормализираа, ете и добив првпат после пораѓај месецов и сега не смрдам, на стикче си мирисам Фала богу Претходно ништо живо не ме спасуваше, ама да ве утешам дека има надеж
Јас со едно бебе па немам енергија ниту желба за секс, а камо ли со две бебиња Мислам дека не ми пречи ни млеко, ни смрдење, ама едноставно не ми се сака. Хормониве прават лудило!
Еве скоро 2 месеци ама јас храброст немам. Некни со брич се средив. Ја мислам да почекаш до контролата за секој случај сепак осетлива си во овој период. Инаку за секс абер се нема, а гинекологот ми наложи да имам.
Јас имам храброст ама ај ќе почекам. Ич неќам брич. 10години брич не ми видела. Мислев пред контрола да се средам.
А dove дозволен ли е? И рексона без алуминиум? Ги користам и двете, и не смрдам конечно, не се трпев ич Како бе за секс абер немате? Од крај на мај не сум го допрела мм, само да помине и оваа недела, нема ни на форум да ме видите!!!