Мрежичките за корито прво на колку ги перевте? Се мислам на 60 на ги пуштам во перална, многу мирисаат на ново, ама па да не се соберат не знам
Za ovaa ne znam ama ovaa ja iam i top e https://www.stokke.com/USA/en-us/bath/stokke-flexibath/5314.html
jas zemav od loco croco i bese katastrofa zalepeno toa gumata i na koritoto i na kofata im ja vrativ kupi si najobicno koritce u jumbo imas ubavo malo za 1000 ce so protok kofi na bitpazar ti se po 20den mojov vo kofa uziva merak mu e poveke kofata nego koritoto
Да сме живи и здрави, го земавме ова, на прв поглед убаво е многу. Ќе видиме дали ќе вреди за парите хах
Го земавме веќе Се надевам ова ќе се погоди, изгледа издржливо, гумата убаво е излеана во пластиката. Здравје, ќе споделам импресии.
Мајки гледав кадичка и држач во енцименци ама кога ја пробавме кадичката на сталак не стоеше цврсто, се разнишуваше лесно кога ќе ја допрев. Зошто така? Има некаде поквалитетни држачи? Коритото беше стандард 100cm
Јас ја гледав во енци менци супер изработка е, ама сопругот децидно беше за кадичка без постоље зошто му било ризично дете кое се бања на ногарки да биди со тежината на водата. Инаку да беше до мене јас ова ќе го купев
Го има ли некој коритцево да сподели искуство: https://bebehome.mk/product/bebe-home-кадичка-со-држач-и-подлога-за-пресоб/? Се мислам дали обично или вака на сталак. Немаме када дома секако, мислам повисоко ќе е подобро за кичмата.
Јас користам и со сталак и без сталак и далеку попријатно и попрактично ми е кога бањам во кадата со сталак, додека другата ја ставам на некоја маса, но не ми е убаво така наведната. Ич не жалам што купив со сталак.
Јас имам баш такво и користено е секој ден и за капење и за пресоблекување. Е за после не знам што ќе правам, кога ќе потпорасне.
Фала ви за советите. Прво дете ни е и ние сме изгубени што е најправилно да се земе . Најверојатно ќе се одлучиме за оваа кадичка. Останаа доста ситни работи за докупување
Мислам дека ваквите се 0-12 месеци. Јас зедов универзален држач и када од Енци менци вакви Далеку поевтина варијанта е, а и до кај 2 години го користев сталаков за поголемото дете. Максимум ми е искористена комбинацијава сега и со второво дете.
Јас ќе ви препорачам ваков држач. Имав обично корито од првото дете, прво со мрежа ја бањав, после легната на сунгер, па кога почна да седи најдов столче за бањање. Столчето ми беше супер ама не може да се користи за мало бебе. И сега со второто пак почнав со коритцето, и за помалку од месец ми ја скина мрежата дека е дебело бебе (попушти едно од пластичињата што ја закачуваат мрежата за коритото), и бидејќи сега имаме мала туш кабина се одлучив за вакво за бањање. 400 ден од некоја страна на фб го земав, одлично се покажа, бебе ужива, ми се наоѓа и онака да го легнам бебе во него додека сум во вц. Коритото веќе воопшто и не го вадам за бањање.