Би сакала да слушнам искуства, нарачав од ананас преку продавач енцименци кадичка 102цм со метален држач. Плус имам едно анатомско столче што ми е подарено, не знам стварно дали е соодветно за новороденче. Доле во спојлер слики, ако некој има искуство да сподели дали е ок комбинација зошто стварно немам поим што е најсоодветно, а да можам да го користам и за поголемо бебче. Спојлер
Истото корито го имам, прво имавме помало па моравме да купуваме уште едно кога направи 6 месеци. Така да од старт поголемо ти е најпаметно. Држачот исто ќе ти заврши работа, е сега за додатокот не знам, немам користено, јас на рака си го бањав, после директно си лежеше во водата.
Не чини адаптеров. Го имав јас, бебе лизга, се набива доле во пластиката. Земи си мрежичка, најпрактична е.
Pogolemo so vgraden del vnatre i si banjas prvo od edniot kraj koga ke potporasne nakaj godinata go sednuvas samo od sprotivnata strana. Vtoro dete banjam vo nego i super mi e!
Дечки за корито како е подобро, дали да купам обично, или од оние со анатомски делови? Како е полесно за бањање?
Безбедно е, зошто да не. Јас немам многу простор во купатило и ми беше во игра, ама прочитав искуства дека таа гумата знаела да пукне од цело време отвори/затвори и затоа не го зедов.