Во Пи Ки има Јас имам мрежичка ама не знам уште колку ќе ми користи пошто бебе скоро 6 месеци е, може и јас ќе треба да земам ваква подлога
Поклонувам кадичка со испуст сина, мнигу малку користена со држач, торба за бебе од систина (некористена) и бебешки играчки. Ако знаете на некој да му треба, пишете ми порака
Ve molam kazete ubavo korito za bebe barem 80/90cm golemo da e a pritoa da ne e mnogu tenko kupivme od loko kroko dve ni se skrsija za necel mesec mn se tenki...
Здраво млади мамички, Имаме купено вакво перниче за бањање ама уште не сме го пробале, малата,2 недели, многу плаче кога се бања, и страв ни е дури и да го пробаме. Како го користите ако имате вакво?
Јас имам вакво нарачано од Тему, хо прикачувам на коритото што го имам дома од првото дете. Искрено многу е корисно, ниту се полнат ушињата со вода, како да е седнато во транспортер. Моето бебе е скоро две недели и сега засега сака да се капе за разлика од првото дете кое траума ми остави со тоа плачење дури до зајдување. Тоа си е до дете најверојатно, не и се плаши само ,ќе преплаче и ќе се смири, пробувај со потопла вода, тетра пеленка на градите или преку стомачето така се осеќаат посигурни...