Ние имавме обично па кога зацврсти синко малку му купивме вакво и еве сеа скоро 7 месеци е, уште го бањаме во него. Мислам дека кога е ептен мал бебуш, мора да го држиш, не можеш во ова да го навалиш, ама од 3-4 месеца натаму супер е. Од тогаш станува и тежок па не можеш да го држиш, мора да го легнеш. Ние сме многу задоволни. Е сеа ако е буце па го надрасне, ќе мора и обично коритце
Дефинитивно е подобра, бидејќи пред да може да седи бебето самостојно, во обична кадичка тешко оди бањањето. Ние имаме анатомска (http://bebesupermarket.mk/?p=8622) и веднаш откако му падна папочето почнавме да ја користиме - првите месеци со придржување, а сега веќе си лежи сам и си ужива.
Ние имам ваква од бејбиблу 2500 ден е. се користи од самото раѓање. додека е бебе има посебна лежечка положба а за подоцна може да седи. исто така има цревце ЗА испуштањњ на водата
Mene ne mi e bas prakticno.Sungerot se polni voda pa imas posle poveke rabota.Poprakticno e plasticnoto ili pak mrezickata.
Тоа да ама е меко а пластиката е јака нели порано ги капеа бебушките во коритца и под главчето му става од алиштата така имам гледано
Исто и јас мислам.. башка на сунгерот му треба повеќе време да се суши, а така ке исполепи прашини чуда, башка може да се умириса итн. Јас имам пластично кое се вади/става не е во склоп со кадичката и супер искористено е.. а и мрежите ми се гледаат практични.
Meko e.Se polni voda pa ke go stiskas,ke go cedis.So vika mariz prasina.Spored mene mrezickata e najprakticna.Sepak koj kako si saka
А каква е таа мрежичка секој си бара попрактичен начин секој е задоволен од различни производи затоа ке си испробуваме од се
Pa dobro ne kazav jas loso.Kazuvam spored mene.Licno jas ne bi kupila sunger.Koj kako saka neka si pravi neli.Mrezickata se zakacyva na koritceto od strana i bebeto go stavas vnatre.Mozes i na kada da ja zakacis.Vnuka mi taka ja banjaa,vo kada so mrezicka
Pa zatoa i mi e prakticno.Ke si ja banjam sama.Sekako zavisi od poragajot.Kolku ke mozam.Nema nisto strasno.
Мене ми позајмија и мрежичка и пластично. Мрежата ја искористив 100%, до кај 3 месеци, сега е веќе голем. Со пластичното пробав ама некако не ми се виде практично.
мрежичката е префункционална и јас ја користам бебушка скоро месец ми е и со неа раат сме практична и сама коа си да а искапиш и бебе ќе легниш убаво измиеш на секаде и после едно плакнење и треба и брзо се суши и не впива ништо ..
нежно полека ќе го оставиш нема опасност мекичка е мрежичката и ќе видиш ќе ужива сите уживаат оптегнато водичка по него и мн олеснува и сама дури можиш со неа да бањкаш
гледав лани во бебето мислам дека се вика на крај од битпазар е во една, стаклена зграда. кадичка обична беше 300 ден со мрежичка 500ден.
Да прашам какви кадички купивте и од каде . Јас ја сакав таа со стојка од енци менци но само на розево ја има