Коритцето е многу убаво да знаеш,и ние го купивме кога се роди малата,на розе е нашето,ама стабилно многу сме задоволни,еве 2,5 години е уште некогаш се бања во него
ти благодарам на советот, различни мислења слушнав за кадичкава ама на крај одлучив да ја земам ми се гледа практична и мислам дека ќе биде искористена
Ќе си го заштедиш грбот мн. Јас после пораѓај а и сеуште имам страшниболки вогрбот кога сум поднаведната. Ако си во можност и и она што е постољето за пресоблекување епрактично бар до кај 6месеци когаине се толку подвижни.
Сестра ми пред 7 год.ја купи од Емци Менци за внука ми крем коритце со сталакот...го користеа за нејзе по 7год.внук ми се роди сега е 10 месеци и истото си го користи не е мрднато ни цревце на коритото ни сталакон нема едно р'ѓосано точкиче.Сестра ми со царски беше со двете и си ги бањаше многу лесно...врв е коритцево.Башка анатомско само едно единечно пешкирче ставаат си седнува од 5-6 месеци милина ужива внукми сега...со здравје да си го користите
Од понеделник ќе донеселе им се портошиле ако не се породам до тогаш а мажот ми додека да појди да купи ќе затворат
Колку ја купи кадичка и од каде? Јас во понеделник ќе одам да купувам, ама овде немам начекано ваква, па ако не најдам да порачам.
Еве јас ќе ти одговорам имам иста ако не се лажам, од Енци менци, 640ден. http://www.encimenci.com.mk/kadichka-100-sm-mechi-a-so-pri-ateli-tirkiz-maltex-537523
Вградено за лежење. Многу врши работа. Мојот уште се бања во него само во делот што е за седење спротовно од тоа за лежење. А еве веќе е 15м
Ние имаме обично со додаток внатре кој се купува посебно го купивме уште пред 7 години за со првото како наслон е горниот материјал кај што лежи е фтотирест се пере во машина и беше ич пари околу 300 денари. Мене овие со вграден дел ми се глупост. Не секое дете се снаоѓа во него. Плус коритото ке си го користите и понатака. Купено е карши бисер во Канц тогашно сега незнам како се вика.
Е лежи де ама еве големата не сакаше кога и да ја бањав се бунеше. После го подарив на другарка и таа со исто искуство. да не сакало да се бања ќе пружало отпор и во ова второво. Секој со свое искуство.
Ви благодаран, а и во право сте, секое бебенце е приказна за себе, моево како што е немирко уште во мешево...
Prakticni se ovie ili ne? Kako se banjate ... nie koga bese pomalo pod cesma ama sega veke ne moze ... dajte predlog sto da kupam Prakticen e ovoj sungjer?
Го имам ова а и сунѓерот. И двата ти се практични. Сунгерот го користев во корито од раѓање па до 7+ месеци, сега веќе го користам тоа розевото. Го ставам во када и таму ја бајнам. Ако веќе се решиш да го купиш розевото/ синото треба да провериш дали ќе може да се намести во коритото бидејќи кај мене неможеш .