Сунгерот го купив од лотус м од струмица околу 300ден е, а тоа другото ми го донесоа, купено е од Пики исто од Струмица.
Ako moze sovet kakvo korito da zemam dali obicno ili tie sto se so gumiran adapter I se mislam za stalakot, dali e stabilen, ako moze da spodelite iskustva
Ние земавме од енцименци корито со адаптер и сталак, презадоволна сум на бебе ептем му се допаѓа ужива секогаш кога се бања.
Мила можи да ми објасниш како го користиш тој фрутиркиот додадок, добив и јас на поклон меѓутоа незнам дали се става скроз внатре во коритцето или да го потпрам на страната на коритцето и да дојде како кос наслон во коритцето?
Jas samo go polozuvav vo kadicka i mu doagja kako naslon.Bebe si lezi bez problem da lizne.Epten prakticno so dvete pominav.Posle pogolemko normalno samo si sedi bez toa.Ako treba bilo sto prasaj slobodno
Мене ми беше ептен корисно коритото. Ми го спаси грбот. Ние го користивме од раѓање па до кај 17/18 месеци. Потоа преминавме на туширање. Нашето беше на CAM. Дали ќе ти биде тебе лично корисно или ти сама ќе си процениш. Мене тоа и комода со дел за преповивање ми беа најискористени ствари.
Ти благодарам за споделеното искуство. За комода со дел за преповивање сум решена, за сталажата се мислам сеуште. Сигурно е далеку попрактично одколку да го ставаме коритото на маса.
Може слики да објавите од коритото кое го користите? Па да имам некаква претстава за какво се работи и што да барам и јас, што ми одговара. ФАЛА
Мамаички ние купивме коритце од енцименци обично со термометар внатре тие од 640 ден. Е сега сакам да ве прашам за искуство што е попрактично таа мрежичката или вакво столче како на сликава?
Мамички во што го бањате вашето бебче? Дали се попрактични коритцата со сталажа или обичните? Каде можам да најдам коритца и дали знаете која им е цената?
Ako imas prostor zemi si so stalak, ni grb ni polovina da te bole a i pozgodni se. Ako si ogranicena so prostor togas obicni i tie brkaat rabota. Obicnite se od 400 500 den nagore zavisi...drugite neznam
Сталак+корито+анатомски дел за внатре во корито, во Енци Менци и Локо Кроко околу 2400 излегува. Сталакот околу 1400,коритото околу 600-700, внатрешниот дел 300. Во бебе хоме када+држач=2500ден.