English translation: KOSEM: Oh my dear, the Sultan of my heart, when you turn your face away from me, I become miserable. HUMASAH: This love is the source of her power. If you want to end Kosem, we must remove her name from his heart. HACI AGA: The Sultan/Emperor has learned that Dervis Pasa was in love with you. SULTAN AHMED: OPEN THE DOOR! HANDAN SULTAN: (My) Ahmed... forgive me... SULTAN AHMED: 'VALIDEM' (formal way of saying 'mother') - repeated several times as he enters the room and hold his mother. HUMAHSAH SULTAN: Right now, Kosem is somewhere where no one will find her. Her fate rests between your lips.
Денес ја изгледав 19 епизода и од една страна мие мило што Хандан се самоуби, а од друга страна и жал мие. Како што сфатив во 20 еп. Косем ке управува со Харемот, а според мене Косем многу брзо добива унапредување се се случува пребрзо.
Ќе ми се придружи некој да ја отепам? https://www.facebook.com/511147685652131/videos/772372469529650/
Ама распалија со највиве,ептен многу дешавки ќе има во следната епизода.А финтана со носење нова девојка кај султанот ја изнагледавме здосади веќе...
Девојки јас неможам никако да ја уклучам преку Мовтекс, кажете каде ја има на друга страна со превод ?